Akershus Traktor i vekst

Akershus Traktor vokser i utbredelse. De siste to-tre årene har hele ni nye avdelinger kommet til. De siste nye avdelingene finner vi i Rakkestad, Vormstad og på Støren.

Vi er i dag den største norskeide private aktøren i landbruksmaskinbransjen. Vårt mål er å være den nest største aktøren totalt sett i Norge, og vi har satt oss et mål om å nå 1,5 milliarder i omsetning innen tre år, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

– En måte å nå dette målet på, er å tilpasse våre forskjellige avdelinger slik at de blir mest mulig skreddersydd til ulike kunders behov. Vi tror at det å være i nær kontakt og tilpasset våre kunder er viktigere enn å  bygge en kjede etter en mal som skal passe hele Norge. Hva som fungerer på en lokasjon, vil ikke nødvendigvis fungere andre steder i landet. Vi er stolte av å ha avdelinger med ulike kundegrupper og behov, som entreprenørkunder og landbrukskunder, kommuner og borettslag. Derfor ser vi at ulike avdelinger kan lykkes med ulikt vareutvalg. For eksempel har vi avdelinger som ikke selger traktor. De lykkes likevel godt gjennom å spesialisere seg på salg av redskaper og andre produkter i tillegg til service.

Vi ser at det å tilby god service og oppnå kundetilfredshet på den måten, er minst like viktig som selve produktet. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre oss på dette området. Vi ønsker at kundene skal oppleve oss som profesjonelle og at de skal ha tillit til at de får god kvalitet og service når de handler hos oss. Vi kan tilby langsiktighet, og sikkerhet for trygge leveranser i fremtiden.

Se og hør mer om Akershus Traktor sine strategier i videointervjuet med Ole Hveem nedenfor

Andre kunder har også sett på:

Høstkampanje med knallpriser
NYHET
Nyheter

Høstkampanje med knallpriser

Gjør et godt kjøp på redskaper hos Akershus Traktor nå! Vår høstkampanje som varer ut oktober, har meget gode priser på en rekke grasredskaper fra Kuhn og Pöttinger samt flere andre produkter. Klikk inn i kampanjeavisen med lenken nedenfor.

Se vår nye Kuhn produktkatalog
Nyheter

Se vår nye Kuhn produktkatalog

Kuhn produktkatalog for 2023 er nylig distribuert med Bondebladet. Her kan du se en digital versjon.

Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (3)Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (3)
Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en god sommer og lykke til med grashøstingen for alle som skal ta hånd om det. Trenger du hjelp eller nytt utstyr kan vi levere.

Godkjent som Miljøfyrtårn
NYHET
Nyheter

Godkjent som Miljøfyrtårn

Akershus traktor avdeling Jessheim er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette ble markert med kakeoverrekkelse på avdelingen denne uken da ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker kom på besøk.

EasyDrill såmaskinEasyDrill såmaskin
NYHET
Nyheter

Sky Easy Drill

Sky Easy Drill er en såmaskin som kan så inntil fire forskjellige grøder samtidig og legge dem i to ulike høyder sammen eller ved siden av hverandre.

Vår-DM 2023 er ute
NYHET
Nyheter

Vår-DM 2023 er ute

Akershus Traktors vår-DM for 2023 er publisert og distribuert med Bondebladet. Her kan du lese den digitalt.