Akershus Traktor i vekst

Akershus Traktor vokser i utbredelse. De siste to-tre årene har hele ni nye avdelinger kommet til. De siste nye avdelingene finner vi i Rakkestad, Vormstad og på Støren.

Vi er i dag den største norskeide private aktøren i landbruksmaskinbransjen. Vårt mål er å være den nest største aktøren totalt sett i Norge, og vi har satt oss et mål om å nå 1,5 milliarder i omsetning innen tre år, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

– En måte å nå dette målet på, er å tilpasse våre forskjellige avdelinger slik at de blir mest mulig skreddersydd til ulike kunders behov. Vi tror at det å være i nær kontakt og tilpasset våre kunder er viktigere enn å  bygge en kjede etter en mal som skal passe hele Norge. Hva som fungerer på en lokasjon, vil ikke nødvendigvis fungere andre steder i landet. Vi er stolte av å ha avdelinger med ulike kundegrupper og behov, som entreprenørkunder og landbrukskunder, kommuner og borettslag. Derfor ser vi at ulike avdelinger kan lykkes med ulikt vareutvalg. For eksempel har vi avdelinger som ikke selger traktor. De lykkes likevel godt gjennom å spesialisere seg på salg av redskaper og andre produkter i tillegg til service.

Vi ser at det å tilby god service og oppnå kundetilfredshet på den måten, er minst like viktig som selve produktet. Derfor jobber vi kontinuerlig med å forbedre oss på dette området. Vi ønsker at kundene skal oppleve oss som profesjonelle og at de skal ha tillit til at de får god kvalitet og service når de handler hos oss. Vi kan tilby langsiktighet, og sikkerhet for trygge leveranser i fremtiden.

Se og hør mer om Akershus Traktor sine strategier i videointervjuet med Ole Hveem nedenfor

Andre kunder har også sett på:

Sky Easy Drill såmaskin
NYHET
Nyheter

Sky Easy Drill såmaskin

Sky Easy Drill er en såmaskin som kan så inntil fire forskjellige grøder samtidig og legge dem i to ulike høyder sammen eller ved siden av hverandre.

Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)
KAMPANJE
Rundballepresse Kuhn

Kombi rundballepresse Kuhn VBP 7100

Velkommen til en ny liga av kombipressere! Oppdag VBP 7100-seriens variable ballepresse-pakkekombinasjoner, de kraftigste og mest allsidige maskinene du noen gang har opplevd.

Møt oss på Agroteknikk 2024 – Landbrukets største og viktigste møteplass!
NYHET
Nyheter

Møt oss på Agroteknikk 2024 – Landbrukets største og viktigste møteplass!

Fra 14. til 17. november arrangeres Agroteknikk, den største og viktigste møteplassen for landbruket. Dette er en unik mulighet til å oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få inspirasjon og ideer, og holde deg oppdatert på alt som skjer i bransjen.

Spesialkompetanse på terrengkjøretøy til brann, redning og sikkerhet.
NYHET
Nyheter

Spesialkompetanse på terrengkjøretøy til brann, redning og sikkerhet.

Hos Akershus Traktor på Jessheim har vi en unik spesialkompetanse på terrengkjøretøy. Vi leverer blant annet Can-Am ATV/SSV til Røde Kors, brann og redning, politiet, Norsk Folkehjelp og andre kunder med spesielle behov.

Akershus Traktor VormstadAkershus Traktor Vormstad
NYHET
Nyheter

Akershus Traktor åpner ny butikk på Vormstad

På grunn av stor pågang utvider Akershus Traktor og flytter til større lokaler 23. august 2024. De nye lokalene byr på flere forbedringer, inkludert et nytt verksted.

Godkjent som Miljøfyrtårn
NYHET
Nyheter

Godkjent som Miljøfyrtårn

Akershus traktor avdeling Jessheim er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette ble markert med kakeoverrekkelse på avdelingen denne uken da ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker kom på besøk.