Frontslåmaskin GMD 3123 Kuhn

En universalmaskin

Den nye, frontmonterte slåmaskinen GMD 3123 F er ideell for gårder som ønsker en lettere maskin til traktorer fra 80 hk. Dens kompakte konstruksjon og lette vekt gjør den like velegnet i kupert terreng som på flatmark. Slåmaskinen følger effektivt konturene i underlaget takket være en pendling på +/- 12o. To ledeplater er standard for å lage en gjennomsnittlig rankebredde på mellom 1,2 og 1,4 m.

En lett og kompakt slåmaskin

GMD 3123 F er en perfekt maskin for mellomstore traktorer. Maskinen har lav vekt og lite overheng. Det gir lav belastning på traktorens foraksel og bedrer maskinens evne til å følge underlaget. To opphengsfjærer knyttet til traktoren reduserer marktrykket og skåner slåttebjelken. En kraftig bladfjær stabiliserer maskinen perfekt på vendeteigene og langs veien.

God slåttekvalitet har mange fordeler

Maskinen har OPTIDISC ELITE slåttebjelke, kjent for slitestyrke og perfekt slått under alle forhold. Det spesielle arrangementet for skivenes rotasjonsretning gir meget jevnt snitt, fører avlingen inn mot midten av maskinen og lager jevne velformede ranker.

Stabil under alle forhold

Fleksibilitet er viktig for å kunne følge underlaget. Stabilitet i løftet posisjon på vendeteigene og under transport er nødvendig for sikker og behagelig kjøring. Det er slike kvaliteter føreren forventer. Disse maskinene har en kraftig bladfjær integrert mellom trekkrammen, pendelopphenget og bærerammen.

Andre kunder har også sett på:

Frontslåmaskin Novacat Classic
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Novacat Classic

Moderne design – klassisk driftsikkerhet

Frontslåmaskin Novacat Alpha Motion PRO
KAMPANJE
Frontslåmaskin
Frontslåmaskin FC 25 F Kuhn
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin FC 25 F Kuhn

Moderne konstruksjon og stor kapasitet

Frontslåmaskin GMD 25 F Serie Kuhn
KAMPANJE
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin GMD 25 F Serie Kuhn

Moderne, stilig og effektiv