Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin


Lett injektor med selvslipende glider etterfulgt av injeksjonskjegler som utøver et konstant trykk

Gjødselsvogn Multi-action har lav vekt, mange tilgjengelig arbeidsbredder og en attraktiv pris. Den er laget av en galvanisert enkeltbjelkeramme med styreelementer. Hvert element er helt galvanisert og består av to armer med uavhengig avbøyning og en selvslipende glid etterfulgt av en injeksjonskjegle. Det krever lite vedlikehold og kombinerer modularitet og enkelt design. Utstyrt med glidere med 21,5 cm avstand, an den utstyres som ekstrautstyr med små skiver (Ø 250 mm x 3 mm) for å kutte bakken for bedre penetrering av slammet. Vanligvis injiseres slammet i en dybde fra 0 til maks 3 cm (avhengig av fuktigheten på overflaten og omstendighetene på det tidspunktet). For en mer presis spredning kan denne injektoren utstyres med en seksjonskontroll som takket være en ISOBUS-kontroll og et GPS-system, lokaliserer områdene som allerede er spredt og automatisk lukker de aktuelle injeksjonsslangene.

Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin

Struktur og arbeidsprinsipp

Multi-Action består av en galvanisert enkelbjelkeramme der gratis styreelementer er festet med et mellomrom på 21,5 cm. Hvert element er helt galvanisert og består av to armer med uavhengig avbøyning og en selvslipende glid etterfulgt av en injeksjonskjegle. Gliden lager et spor i bakken (mellom 0 og 3 cm dypt), mens injeksjonskeglen legger gløtten jevnt og homogent i midten av dette sporet uten å sprute plantene. Returfjærene, kombinert med fjærene som fungerer som mekaniske støtdempere, begynner bare å arbeide fra en gitt driftshøyde og tillater å påføre glidene på bakken med et gitt trykk. Dette sikrer bakkeklaring for rammen og en fleksibilitet i avbøyning av elementene. De lange armene som glidene er festet på sørger for en stor avbøyning opptil 25 cm for å kompensere bakken ujevnheter, tillater å unngå alle vibrasjoner på elementene, selv med en hastighet høyere enn 10 km / t, og sørger for en jevnlig spredning uten sprut . Når det gjelder kompaktiteten for reiser på offentlig vei, er modellene som er mer enn 3 m brede utstyrt med et dobbeltvirkende (DA) hydraulisk foldesystem for å oppfylle den nødvendige transportbredden. Når injektoren er brettet, holdes elementene på overarmene på plass av et låsesystem. Et enkelt hakk hindrer hvert element i å rotere rundt aksen og falle ned. Elementene forblir således veldig stive i forhold til vibrasjonene på grunn av transport. Foldesystemet er også utstyrt med Lock-Matic © automatisk låsing for å øke kjøresikkerheten så mye som mulig, nemlig på veien. Denne låseanordningen drives av den samme hydrauliske funksjonen som foldesystemet, takket være de styrte ventilene.
Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin

Dele

Den selvslipende delen lager et spor i bakken (mellom 0 og 3 cm dypt, avhengig av fuktighet og forhold på terrenget), mens injeksjonskeglen legger jevnt og homogent oppslammet midt i dette sporet uten å sprute plantene . Gliden er festet på en lang arm for å sikre en stor avbøyning opp til 25 cm for å kompensere bakken ujevnheter, men også for å unngå alle vibrasjoner på elementene, selv med en hastighet høyere enn 10 km / t. Til slutt sørger det for jevnlig spredning uten sprut. Takket være returfjærene som fungerer som mekaniske støtdempere, utøves et visst trykk på gliden for å holde den på bakken.
Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin

Dryppdempere

Multi-Action-injektorene er standard utstyrt med mekaniske dryppdempere som forhindrer tap av oppslemming på vendeteig og sørger for en forsiktig og jevn oppslemming i begynnelsen og slutten av en arbeidslinje. Disse tangene åpnes og lukkes mekanisk av løftesystemet. De åpner automatisk injeksjonsslangen så snart injeksjonselementet treffer bakken (og omvendt når elementet forlater den). Hver tang er utstyrt med en avrundet kjeve og en klemmestopp for å begrense slitasjen til gummiinjeksjonskeglen så mye som mulig. De kan erstattes av hydrauliske tang (ekstrautstyr) som låser injeksjonsslangen ved hjelp av en returfjær og frigjør den gjennom den hydrauliske støteffekten.
Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin

Styreelementer

Injeksjonselementene består av to uttak og er festet til rammen ved hjelp av en akse. De kan svinge 30 ° i svinger (15 ° til venstre og 15 ° mot høyre) uten å løfte maskinen eller skade enga eller maskinen. Disse gratis styreelementene er helt galvaniserte for en lang levetid.
Gjødselvogn tørrgjødsel Multi-action Joskin

Scalper Macerator

Ettersom oppslemming (spesielt storfeoppslemming) inneholder fibre og fremmede stoffer, er det viktig å ha en effektiv macerator for at injektoren skal fungere skikkelig. Likevel betyr en blokkert åpning et ujevnt spredemønster. Brukeren må derfor slutte å jobbe og rengjøre maskinen, noe som er ganske begrensende! JOSKIN-løsningen er det patenterte macerator-systemet med skjærende og selvslipende plater: JOSKIN SCALPER ©. Skjæresystemet til SCALPER © er nådeløst: friroterende sirkulære kniver er montert på en knivholder drevet av en hydraulisk motor. Det er en sakseffekt mellom de sirkulære bladene og de buede og off-center elliptiske åpningene på motbladet (HARDOX), og uunngåelig kutter alt materialet som kan vises i oppslemmingen. Hvis bladene treffer noe hardt, blir rotasjonsretningen til SCALPER © reversert av » Switch-Matic » -systemet (ekstrautstyr) til hindringen er hakket. Videre er det installert en elektrisk reverser med manuell kontroll i førerhuset for alle redskaper bak med automat. JOSKIN-maceratoren monteres ved montering og klipping. En manuell ventil med flere posisjoner, festet ved maceratorinnløpet, gir trinnvis justering av matingen til injektoren. Den nøyaktige justeringen utføres ved hjelp av trykkavlastningsventilen og den valgte typen motblad. Den hydrauliske kretsen er isolert takket være en hette. Et avløpshette kan brukes til å oppdage en mulig defekt i den hydrauliske tetningen.

Modell
Gjødselvogn 3010/14maGjøsdelvogn 4300/20MAHGjødselvogn 5160/24MAHGjødselvogn 6020/28MAHGjødselvogn 6880/32MAHGjødselvogn 7740/36MAH
Injektorens arbeidsbredde3,01 4.305.166.026.887.74
Transportbredde3.002.602.602.602.602.60
Antall elementer7*10*12*14*16*18*
Antall macerator-uttak*142024283236
Vekt på bakre redskap5209601100120013401420

Andre kunder har også sett på:

Gjødselvogn tørrgjødsel Joskin Tornado3
Gjødselvogn tørrgjødsel

Gjødselvogn tørrgjødsel Joskin Tornado3

Gjødselvogn tørrgjødel Tornado3 er flaggskipet i serien JOSKIN gjødselvogn med smal kropp.

Gjødselvogn tørrgjødsel Siroko Joskin
Gjødselvogn tørrgjødsel

Gjødselvogn tørrgjødsel Siroko Joskin

Gjødselvogn tørrgjødel Tornado3 er flaggskipet i serien JOSKIN gjødselvogn med smal kropp.