Dyrskun 2018

Dyrskun 2018

14.- 16. september, er vi klare for Dyrskun !!!

 Akershus Traktor gleder seg til Dyrskun

 

Nyheter i år på vår stand 

 

MultiOne

Kompaktlasterne fra MulitOne tilbyr en fleksibilitet som isolert gjør maskinene meget interessante. Modellutvalget går fra 12-75 hk og fordeler seg på 10 modellserier med hele 22 spesifikke modeller. Dette sammen med et stort utvalg av tilleggsutstyr gjør maskinene effektive for både landbruket så vel som anlegg-, park- og hagesektoren.

Globus: Annerkjent Norsk kvalitet siden 1911

 Siden midten av 70-tallet har velkjente produkter som steinplukkere og steinriver vært en viktig del av Globus sitt produktspekter. I ettertid har også tromler, slodder, steingrepp, rundballegaffler og ikke minst snøfresere blitt velkjente produkter som forbindes med det solide merkenavnet GLOBUS.
På vår stan på Dyrskun er det brøyteutstyr som er i fokus, med snøfresere og strøkasse.

 Pöttinger når forkvaliteten teller

Vårt mål er å gjøre arbeidet lettere for våre kunder og resultatet bedre, derfor har vi valgt Pöttinger. De har lanbruksutstyr som er tilpasset dagens behov, god kvalitet og godt innarbeidet dele og service system.
I tillegg er Pöttinger en familievirksomhet som tar sitt ansvar for etterfølgere av våre generasjoner, og tar miljøet på alvor. De ser på det som sin oppgave å utvikle landbruksteknikk som fremmer landbruket med alle deres aspekter - økologisk, økonomisk, og sosialt.

 

«Valtra a la carte»

 

Tilpasset ditt behov

 Valtra er kjent for «a la cartebestillingssystemet». Hver traktorkjøper er forskjellige, og det er også hver Valtra traktor. Med hjelp av det elektroniske bestillingsverktøyet kan du skreddersy din traktor. Da er du garantert å få den arbeidsmaskinen som passer til dine behov.

På Dyrskun vil vi ha med ett bredt spekter av Valtra A,N, og T-serie. Fagpersoner er på plass, så her blir det tid for en hyggelig maskinprat.

 

 

 Velkommen til vår stand

 

 

AT kart Dyrskun

Vi blir å finne på standplass J107 (samme plass som fjoråret), rett ved Utgardskiosken. De er bare å gå strake vegen fra kjøreporten ved hovedinngangen så er vi i enden av veien.