Samlerive Kuhn GA 4121 / 4220 TH / 4221 GTH / 4321 GM

Møt utfordringen fra skiftene forhold på feltet

KUHN GA trepunktsmonterte og slepte samleriver med én rotor er konstruert for å møte behovene til høyprodusenter som krever høyere produktivitet og samtidig økt kvalitet på høy og andre grovfôravlinger. Store, velformede ranker gir raskere tørking, så man kan høste avlingene når næringsverdien er størst og være mindre avhengig av været. 

Drivlinjen er beskyttet i den fullstendig lukkede, kraftige MASTERDRIVE®-girkassen med dobbel reduksjon, som krever minimalt vedlikehold. Den svingbare koblingsrammen, på GA 4121 GM og GA 4321 GM trepunktsmonterte modeller, sørger for maksimal manøvreringsevne, bedre evne til å følge underlaget, god raking og jevne ranker. Den enkle gaffelkoblingen på GA 4220 TH og GA 4221 GTH slepte modeller er rask å koble. Tangensielle, dobbeltkrummede tindearmer gjør at disse rivene kan fungere i forskjellige hastigheter, mens de fortsatt raker forsiktig og meget nøye. Siden tindene normalt ikke kommer i kontakt med jorda, blir det lite forurensning i rankene og dermed bedre fôrkvalitet.

Trepunktsmonterte modeller: GA 4121 GM and GA 4321 GM. Slept samlerive modeller: GA 4220 TH og GA 4221 GTH.

Møt utfordringen fra skiftene forhold på feltet

Store arbeidsbredder, høye arbeidshastigheter og økt manøvrerbarhet gir enestående produktivitet med disse trepunktsmonterte og slepte rotorrivene med én rotor. Arbeidsbredden til disse modellene varierer fra 13’5“ til 13’9”.

Maksimal effektivitet og brukervennlighet

Raking til høyre

Raking til høyre er ideelt for maksimal effektivitet og brukervennlighet. Alle KUHN-river med en rotor og mer enn 13’ arbeidsbredde legger avlingen ut på høyre side som standard på grunn av MASTERDRIVE®-girkassen. Rakekvaliteten kan overvåkes og riven kan justeres samtidig som både traktorens og rivens betjening er beleilig plassert på høyre side.

Smal i transportstilling

Transport langs veien er uproblematisk – bare lagre tindearmene i det praktiske stativet foran på maskinen og slå opp vernebøyler o.l. Lysutstyr er standard for maksimal sikkerhet. (Tindearmene kan ikke tas av på GA 4220 TH)

Fjærkonstruksjon

Høyre verne- og ledeplate kan heves og senkes enkelt ved hjelp av den praktiske fjærkonstruksjonen.

Justering av rankeskjerm

Et parallellogram beveger rankeskjermen samtidig bakover når den forlenges. Når skjermen alltid er i riktig posisjon i forhold til avlingen blir rankene jevnere.

Andre kunder har også sett på:

Samlerive_pöttinger_1-rotors_01Samlerive_pöttinger_1-rotors_01
Samlerive

Samlerive Pöttinger TOP 1-rotor

Våre manøvrerbare enkeltrotormaskiner er det ideelle valget for mindre felt. TOP 422 A og 462 A-rivene er også tilgjengelig som slepte versjoner for store ytelser med små traktorer.

Samlerive_2-rotor_pöttinger_20Samlerive_2-rotor_pöttinger_20
KAMPANJE
Samlerive

Samlerive Pöttinger TOP 2-rotor – Testvinner

Pöttinger samlerive som er skånsom med fôret. Takket være den svingbare trepunktsbukken på samleriven følger den senteravleggende riven optimalt etter traktoren.

Samlerive_pöttinger_TOP_1252_C_Pöttinger_02Samlerive_pöttinger_TOP_1252_C_Pöttinger_02
Samlerive

Samlerive Pöttinger TOP 4-rotor

Driftssikker med lang levetid

Samlerive slep GA 6501 / GA 7501+ Kuhn
Samlerive

Samlerive slep GA 6501 / GA 7501+ Kuhn

Møter dine voksende behov

Samlerive slep Kuhn GA 7631
KAMPANJE
Samlerive

Samlerive slep Kuhn GA 7631

Robust og brukervennlig

Samlerive slep Kuhn GA 13031 / GA 13131 / GA 15131
Samlerive