Samlerive slep GA 8131 / GA 8731 / GA 9531 Kuhn

Pålitelig og brukervennlig

KUHN GA 8131, 8731 og 9531 senteravleggende rotorriver med to rotorer, håndterer store avlingsmengder på en forsiktig måte og samler avlingen effektivt i jevne ranker. De har evne til å flytte både våte og tørre avlinger, de er meget effektive og har et lavt vedlikeholdsbehov. Disse semi-monterte rivene er kjent for sin overlegne evne til å følge underlaget. Med MASTERDRIVE® GIII-girkassen er de meget holdbare og pålitelige. Denne KUHN-patenterte girkassen med dobbel reduksjon er den kraftigste og mest pålitelige girkassen i markedet. 3D rotoroppheng gjør at rivene tilpasser seg raskt til forskjellige forhold i feltet, mens de dobbeltkrummede tindearmene håndterer avlingen forsiktig selv om man kjører fort. Arbeidsbredden, fra 23’4” til 30’6”, avhengig av modell, kan justeres enkelt og brukervennlig fra førerhuset.

Pålitelig og brukervennlig

KUHN GA 8131, 8731 og 9531 er brukervennlige river med minimalt vedlikeholdsbehov, enkle justeringer og økt stabilitet under transport, spesielt i svinger eller bakker. Arbeidsbredden varierer fra 23’4” til 30’6”

Gjør riven mer brukervennlig

Elektrisk betjening

GA 8731 og GA 9531 leveres med KGA 02C styring som standard. Med denne styreboksen kan man enkelt bytte mellom arbeids- og transportstilling, stille inn arbeidsbredden og eventuelt løfte hver rotor individuelt. På KGA 11C er det også et alternativ å kunne aktivere individuell eller felles hydraulisk høydejustering av rotorene. GA 8131 kan leveres med KGA 01S styreboks for individuelt rotorløft eller individuell høydejustering av rotorene fra traktorens førerhus.

Enkel høydejustering

For å justere rotorens arbeidshøyde trenger kan kun en sveiv. En skala på maskinen er standard og gjør innstillingen enklere. Hydraulisk høydejustering med KGA 11C kan leveres som ekstrautstyr på begge modellene.

Heavy-Duty komponenter med ekstra lang levetid

MASTERDRIVE® girkasse

Den patenterte dobbeltreduksjonsgirkassen KUHN MASTERDRIVE® GIII er konstruert for tunge avlinger, tøffe feltforhold og intensiv bruk. Viktige komponenter er forbedret for å gjøre rotorene både sterkere og lettere: Hus i aluminiumslegering, optimalisert kamspor som minimerer kraften på lageret, større lagerdiameter som reduserer turtall og trykk på kammen, tindearmer med store lager, solid svingbar støtteaksel, forsterket hovedaksel og forsterket feste av tindearmene og tindeholderne. MASTERDRIVE® GIII sin evne til å flytte tung og våt avling, håndtere tørt høy forsiktig og legge maisstilker pent i ranker er uten sidestykke i bransjen.

Dobbelkrummede tindearmer

Dobbelkrummede tindearmer er konstruert for å danne luftige og rette ranker og rake rent selv om man kjører fort. Luftige ranker slipper mer luft gjennom avlingen og gir rask og jevn tørk!

KUHN rotorriver følger to grunnleggende prinsipper for å lage luftige ranker. For det første ligger tindearmene fremover helt til fôret legges i ranken. Da behandles avlingen og grastorva skånsomt uten at jord og støv følger med inn i ranken. For det andre er kamsporet så bratt at tindene løftes veldig raskt og høyt over ranken.

Stabil rive med enestående evne til å følge underlaget

Fire hjul på hver rotor er plassert nær tindene, og 3D-oppheng gir rotorene på GA 8731 en overlegen evne til å følge underlaget så de raker rent. Konstruksjonen med fire hjul er også meget stødig på ujevnt underlag. For enda større stabilitet og bedre tilpasning til underlaget har GA 9531 seks hjul per rotor som standard. En ekstra tandemaksel er også tilgjengelig på GA 8731 for å gå fra fire til seks hjul per rotor.
Samlerive slep GA 8131 / GA 8731 / GA 9531 Kuhn

Lav transporthøyde

Et praktisk pluss med GA 8731 er den lave transporthøyden uten at tindearmene fjernes. Det gjør det enklere å forflytte seg mellom feltene. GA 8731 har en transporthøyde på kun 13’1” uten å fjerne tindearmene. GA 9531 har en transporthøyde på kun 14’6” uten å fjerne tindearmene og kun 12’6” hvis armene demonteres.

Andre kunder har også sett på:

Samlerive TOP 1-rotor Pöttinger
Samlerive

Samlerive TOP 1-rotor Pöttinger

Våre manøvrerbare enkeltrotormaskiner er det ideelle valget for mindre felt. TOP 422 A og 462 A-rivene er også tilgjengelig som slepte versjoner for store ytelser med små traktorer.

Samlerive_2-rotor_pöttinger_20Samlerive_2-rotor_pöttinger_20
KAMPANJE
Samlerive

Samlerive Pöttinger TOP 2-rotor – Testvinner

Pöttinger samlerive som er skånsom med fôret. Takket være den svingbare trepunktsbukken på samleriven følger den senteravleggende riven optimalt etter traktoren.

Samlerive TOP 4-rotor Pöttinger
Samlerive

Samlerive TOP 4-rotor Pöttinger

Driftssikker med lang levetid

Samlerive GA 4121 / 4220 TH / 4221 GTH / 4321 GM Kuhn
Samlerive

Samlerive GA 4121 / 4220 TH / 4221 GTH / 4321 GM Kuhn

Møt utfordringen fra skiftene forhold på feltet

Samlerive slep GA 6501 / GA 7501+ Kuhn
Samlerive

Samlerive slep GA 6501 / GA 7501+ Kuhn

Møter dine voksende behov

Samlerive slep GA 7631 Kuhn
KAMPANJE
Samlerive

Samlerive slep GA 7631 Kuhn

Robust og brukervennlig