Service

Service og pålitelighet har siden etableringen i 1988 vært vår høyeste prioritet. Hos oss finner du bransjens største samlede erfaring og kunnskap innenfor service og vedlikehold av traktorer og landbruksmaskiner. 

Vårt anlegg på Jessheim er Norges første godkjente traktorverksted. Med den offentlige godkjennelsen fikk vi en synliggjøring av vårt målbevisste arbeid for å ha markedets beste service- og verkstedtjenester. Sertifiseringen dokumenterer at ting er satt i system og at verkstedet har nødvendig utstyr til å utføre de aktuelle jobbene. Våre øvrige verksteder er også sertifisert som godkjente traktorverksteder.

Bestill service

Avdeling(*)
Velg en avdeling

Navn(*)
Fyll inn Navn

E-post(*)
Fyll inn E-post

Telefonnummer
Invalid Input

Type traktor/produkt
Invalid Input

Regnr
Invalid Input

Timetall
Invalid Input

Årsak (service/feilmelding/reparasjon)
Invalid Input

Du forplikter deg ikke til noen tjenester ved innsending av skjema.

servicebilServiceorganisasjon

Vår serviceorganisasjon består av 10 verksteder i hver av våre ti hovedavdelinger med egne service-biler. Videre har vi knyttet til oss en rekke servicepartnere rundt omkring i våre salgsdistrikter.

 

 

mekanikker 340x188Case IH og Claas

I tillegg til vårt hovedprodukt Valtra, har vi en betydelig kunnskap på Claas og Case IH etter flere års erfaring med produktet. Så ta gjerne kontakt med oss for rep/vedlikehold og/eller delebestilling til din Claas el. Case IH traktor.

Ved oppstarten i 1988 satte vi kunden og service i fokus, og kan i dag glede oss over at mange faste kunder har fulgt oss i alle disse årene.

klikk her for nærmere informasjon om avdelingene.

Instruksjonsvideoer