Strøkasse SB Holms

En strøkasse til traktor av høyeste kvalitet!

Strøkasse fra Holms, er beregnet for traktor og hjullastere, derfor er den er galvanisert for å tåle rustangrep. Strøkassen fås i størrelsene 1,0, 1,6 og 2,4 kubikk. Holms strøkassen er solid og av høyeste kvalitet.

Strøkasse fra Holms i korte trekk

Holms SB er en strøkasse til traktor produsert i absolutt aller høyeste kvalitet – konstruert og produsert av Holms i Sverige. Strøkassen er hel galvanisert, noe som betyr at Holms tilbyr 3 års rustgaranti. Alt av mekanikk og hydraulikk er godt beskyttet bak slette gavlplater. Holms SB fås i tre ulike størrelser.

Trygt å kjøre med strøkasse

Alt Holms gjør, gjør de for å skape tryggere veier, derfor er Holms produktene godt gjennomtenkt og produktene er produsert deretter. Strøkassen er intet unntak. Alt av hydraulikk er godt beskyttet bak slette gavlplater. De slette gavlene gir bedre sikt og mindre motstand ved lasting.

Direktedrift

Hydraulikkmotoren driver utmatervalsen direkte, uten kjeder eller nedgiringer. Det gir optimal virkningsgrad og holdbarhet.

Allsidig strøkasse

Holms SB kan brukes til traktor med spredning av:

  • Sand med diameter 0-8 mm
  • Pukk med diameter 2–8 mm
  • Veisalt

Strøkasse er først og fremst beregnet for is bekjempelse om vinteren

Robotsveiset strøkasse produsert i Sverige

Alt på strøkassen er robotsveises, noe som gir den eksepsjonell kvalitet og gir deg ekstra trygghet langs veien. Strøkassen er konstruert og produsert i Motala, Sverige.

Smartere omrører

Det skjer ofte at grusen fryser. Omrøreren gjør at strøkassen finfordeler grusen til spredervalsen, via en vibrerende bevegelse og eliminerer behovet for beskyttelsesgitter minimerer risikoen for personskader.

Godt beskyttet hydraulikkmotor

Drivmotoren for valsen sitter godt beskyttet i en trommel, som er montert i chassiset og skjult i utmatervalsen. Dette gir også minimal bredde på redskapet.

Strøkassen har vanntett beholder

På alle strøkassen er det inkludert en vanntett beholder, med plass til førerhåndbok og dokumentasjon for strøkassen. Du finner kanskje et annet bruksområde?

Fester

Holms SB traktor strøkasse 1,0 og 1,6 er utstyrt med et kroksystem som gjør det mulig å tilpasse krokene etter behov. SB 2,4 er utstyrt med store sveisede BM-kroker.

3 års rustgaranti

Hele strøkasse er galvanisert for å gi en så god rustbeskyttelse som mulig. Derfor tilbyr vi tre års korrosjons garanti på varme galvaniserte overflater.
ModellStrøkasse Holms SB 10Strøkasse Holms SB 16Strøkasse Holms SB 24
Totalbredde2,10 m2,30 m2,50 m
Spredebredde2,00 m2,15 m2,35 m
Materialmengde1,00 m³1,60 m³2,40 m³
Vekt tom skuffe400 kg660 kg800 kg
Oljemengde40/120 l/min40/180 l/min40/180 l/min
Feste3 punkt (BAK)VOLVO 400

Andre kunder har også sett på:

Strøkasse GSK 900 Globus
Strøskuffe

Strøkasse GSK 900 Globus

Enkel og driftssikker strøkasse til traktor for strøing av salt og grus

Strøkasse GSK 1600 Globus
Strøskuffe

Strøkasse GSK 1600 Globus

Globus selvlastende strøkasse leveres nå som standard i galvanisert stål

Tallerkenspreder Fransgård
Strøskuffe

Tallerkenspreder Fransgård

Fransgård selvlastende tallerkenspreder er bygget robust, med driftssikre og gjennomtenkte detaljer