Åkersprøyte Aeon Hardi

Spar tid, penger og miljøpåvirkning.

Plantebeskyttelse for fremtiden

Helt nye Hardi Aeon CenturaLine er en høyteknologisk åkersprøyte styrt av prinsippene for optimalisert landbruk – å gjøre mer med mindre. Hardi har brukt den nyeste teknologien og de nyeste automatiseringsløsningene for å gjøre det mulig for bønder å forbedre produktiviteten mens de reduserer forbruket. Åkersprøyten Aeon CenturaLine setter en ny milepæl for å øke matproduksjonen i møte med økende miljømessige og klimatiske bekymringer.

Utgangspunktet til Hardi er alltid bonden. Åkersprøyten Aeon er designet med tanke på brukervennlighet og sikkerhet. Den er bygget for å vare, men uten å gå på kompromiss på design. Det er en åkersprøyte som skiller seg ut med en slank og dynamisk kontur som skjuler et nyutviklet chassis og en unik tankdesign for maksimal stabilitet.

Presentasjon av det siste innen sprøyteinnovasjon

Åkersprøyten Aeon er siste innen sprøyteinnovasjon. Aeon tilbyr perfekt sporing, full fjæring og et helt eksternt væskesystem. Kombinerer dette med utrolig rask regulering av væske, bomsirkulasjon under trykk og et ekstraordinært bomkontrollsystem, og resultatet er enestående bomstabilitet, sprøytepresisjon og driftskontroll – noe som gir reelle besparelser for bonden.

I søken etter å plassere riktig dose på rett sted til rett tid, blir Hardi drevet av data, og åkersprøyten Aeon tilbyr banebrytende tilkoblingsmuligheter for feltkart og ekstern diagnostikk. Med en åkersprøyte Aeon CenturaLine er du forberedt på fremtiden!

DELTA FORCE – den komplette bommen

DELTA FORCE er Hardi’s nyeste medlem av konvensjonelle bommer. Den er en funksjonell bom designet med tanke på fremtidige landbruksbehov.

Kompakt på veien – i felt

DELTA FORCE er en stor bom på 24 til 39 m med en unik tredimensjonal design og funksjoner beregnet for perfekt bomkontroll i høy hastighet. Bomfoldningssystemet til Hardi tillater føreren å sprøyte i forskjellige bredder – med eller uten å brete den siste delen. Til tross for bredden er DELTA FORCE kompakt både i transport og lagring. Den kan utfoldes til 2,55 m.

Den beste stabiliteten på markedet.

Bommens enkle, men effektive pendeloppheng styrer bommens bevegelser. Sammen med bommens lave tyngdepunkt garanterer fjæringen perfekt balanse i både flatt og kupert terreng – og muliggjør raske svinger i nesen. Med bare to parametere å justere (pendel og demping), er DELTA FORCE bommen enkel å justere og vedlikeholde.

TWIN FORCE – bommen med ultimat kapasitet

Spar tid, penger og miljøpåvirkning. TWIN FORCE-bommen bruker verdens beste system for deponering av sprøytevæske. Ved å bruke et justerbar gardin med luft for å lede sprøytevæsken, kan TWIN FORCE redusere drift. Resultatet er nær ingen tap av plantevernmidler eller forurensing av områder rundt.

Luftassistert sprøyting garanterer også bedre dråpeinntrengning og dekning enn konvensjonelle sprøytesystemer. Alt dette tilsvarer en reell besparelse for bonden på minst 50% på vannforbruk og opptil 30% på plantevernmidler.

TWIN FORCE får jobben gjort raskere. Effektiv driftskontroll betyr flere sprøytedager – opp fra 31 til 76 dager i en undersøkelse – samt høyere sprøytehastigheter og færre stopp for å fylle åkersprøyten. Resultatet er høyere sprøyteproduktivitet. Faktisk vil TWIN FORCE øke sprøytekapasiteten din med opptil 100%.

ModellÅkersprøyte Delta Force 24-39 mÅkersprøyte Twin Force 24-30 m
Tank, nominelt volum4200 / 5200 l4200 / 5200 l
Pumpe type 464-280 / 464H-334 l/min464-280 / 464H-334 l/min
Skylletank560 l560 l
Rent vann tank 40 l40 l
Høyde 3,7 m3,7 m
Total lengde8,35 m8,35 m
Lenge til aksel5,5 m5,5 m
Sporvidde 1,70 – 2,30 m1,70 – 2,30 m
Transport bredde 2,55 m 3 m
Bakkeklaring til aksel0,78 m0,76 m
Svingradius på 200 cm sporvidde6,3 m6,3 m
Arbeidshøyde0,43 – 2,73 m0,43 – 2,73 m
Total vekt, tom 6100 kg 6400 kg
Total vekt full 11860 kg12160 kg
Trekkbelastning, tom 980 kg1000 kg
Trekkbelastning, full2950 kg3000 kg
ComfortTrack hjulstyringStandardStandard
Hydraulisk akselfjæringStandardStandard
Trekkstang bladfjæropphengStandardStandard

Andre kunder har også sett på:

Åkersprøyte NK Hardi
Åkersprøyte

Åkersprøyte NK Hardi

NK er en holdbar og vel prøvet sprøyte med masse utstyr og tilbehør.

Traktor_åkersprøyte_hardi_sprøyte_master (6)Traktor_åkersprøyte_hardi_sprøyte_master (6)
KAMPANJE
Åkersprøyte

Åkersprøyte Master Hardi

Master: Perfekt valg for å klare utfordringene i et moderne landbruk.

Åkersprøyte fra Hardi, MEGA 1200 L 21 M VPZÅkersprøyte fra Hardi, MEGA 1200 L 21 M VPZ
KAMPANJE
Åkersprøyte

Åkersprøyte Mega Hardi

Åkersprøyte Mega Hardi har enkel betjening og stor ytelse.

Åkersprøyte Navigator Hardi
Åkersprøyte

Åkersprøyte Navigator Hardi

Åkersprøyten til Hardi NAVIGATOR er det naturlige valget. 

Åkersprøyte Commander Hardi
Åkersprøyte

Åkersprøyte Commander Hardi

COMMANDER åkersprøyte - designet og utviklet for jordbrukere som stiller store krav.

Selvgående_sprøyte_aplha_evo_hardi (20)Selvgående_sprøyte_aplha_evo_hardi (20)
Åkersprøyte

Selvgående sprøyte Alpha Evo Hardi

En fin balanse mellom foran og bak og har en lav totalvekt, som gir et optimalt forhold mellom vekt, kapasitet og høy ytelse selv under våte forhold