Valtra A-serie

75 – 135 Hk

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger.

Alle sju modellene i Valtra A-serien er tilgjengelig med brukervennlig GL mekanisk transmisjon. Valtras populære modeller med 105 og 115 hestekrefter er tilgjengelig med HiTech4 firetrinns Powershift-girkasse, som styres elektronisk. Alle traktorer i A-serien leveres med Valtras velkjente vendegirkasse, inkludert en integrert håndbrems.

Hva er nytt i femte generasjon i Valtra A-serie?

 • 5 hestekrefter mer for Valtra A105-A135 modellene
 • 2 PowerShift-gir er ekstrautstyr på A75-A95 modellene
 • Autotraction, som kan slås av/på
 • Hydrauliske bremser med to kretser
 • Nytt kontrollarmelene på modeller med girspak
 • Oppgraderte trinn V-kompatible motorer
 • 600-timers serviceintervaller
 • Motordeksel med ny utforming
 • Hjul med ny utforming
 • Valgfrie kraftuttaksknapper på bakskjermen på HiTech 4-modellene
 • Valtra Connect ekstern overvåking er tilleggsutstyr
 • Automatisk hovedstrømbryter i tenningsbryteren

Designet med tanke på komfort

Traktor med ledende ergonomi innen sin klasse samt lavt støynivå med kun 75 dB, dette sikrer komfort under alle forhold. Den er 25 cm bredere, men kun 3 cm lengre enn sin forgjenger. Det kompakte førerhuset er romslig, samtidig som det gir mer plass der det trengs. Førerhuskonstruksjonen på traktoren er smal foran som bidrar til å kunne navigerer på trange steder som f.eks. uthus eller tett skog. På linje med førerens skulder er førerhuset bredt for å gi maksimal arbeidskomfort og masse lagringsplass. Smart design betyr også plass til et godt passasjersete. Den valgfrie varmeenheten nede til føttene skaper større velvære på kalde dager om vinteren, på samme måten som klimaanlegget gjør når det er varmt om sommeren. For ekstra komfort er HiTech 4-modellene tilgjengelig med førerhusfjæring som tilleggsutstyr. 

Traktor designet med tanke på sikt

Det nye førerhuset med seks stolper er utformet med utmerket 360-graders sikt.

 • Den unike A-stolpedesignen forbedrer sikten forover.
 • Frontruten som bøyer seg oppover og det store takvinduet (valgfritt tak med god sikt) gir god sikt ved bruk av frontlaster.
 • A-serien har skråpanser med 4. generasjons utseende og med markedets beste sikt foran og ned.
 • Perfekte arbeidslys og øvre, nedre og hovedlysstråler som er ledende innen markedet.
 • Stort bakvindu og kort tak gir utmerket sikt bakover. Setet kan dreies 180° til spesielle oppgaver som f.eks. innen skogbruk.

Valtra er designet med tanke på å være praktisk

Det kileformede førerhuset hjelper deg å komme deg rundt i trange gårdstun samt å få vekk vann og snø eller greiner. Valtra A-serie kan leveres med den berømte Valtra PowerShuttle som er genial og som gjør det lett å parkere, noe som gjør det lettere å utføre flere arbeidsoppgaver samtidig. Rattet er utstyrt med en lett pedalhelling, og tilgang til førersetet kan ikke bli bedre.

Designet med tanke på slitestyrke

Rammedesignen til det nye førerhuset er basert på kurvede profiler og deler som likner på en bil. Dette fører til en stivere konstruksjon uten vibrasjon og ekstra støy. Topp byggekvalitet sikrer også tette dører og vinduer, og gir et solid grunnlag til tilpasningsstykker av høy kvalitet.

Motor

3,3-liters og 4,4-liters AGRO Power-motorene som er kjent for sin pålitelighet, slitestyrke og drivstofføkonomi, er miljøvennlige og stillegående samtidig med høyt dreiemoment innen en rekkte forskjellige turtall. Det er gøy å kjøre Valtra A-serien, og den er lett å håndtere med motoregenskaper uten sidestykke.

Transmisjon

A-serien er utstyrt med helt ny girkasse med høy effektivitet for å sikre at effekten til de nye motorene overføres på en effektiv måte til bakken. Den nye girkassen 12 hastigheter forover og i revers i 2 områder. Seks av hastighetene passer vanlig arbeid på åkeren med området 4 til 12 km/t. Et alternativ med superkryper har hastighet helt ned til 0,09 km/t (motor 1400 omdreininger/min), noe som gjør den at girkassen kan brukes til flere bruksområder.
valtra_traktor_a-serie (28)

Teknologi

A-serien gjør det enkelt å bruke de nyeste AGCO-løsninger for å forbedre produktiviteten og lønnsomheten. AGCO Fuse er en åpen strategi som kan brukes på produkter og innen bruksområder til mange produsenter. Det kan brukes til å administrere data fra alle maskinene og alt utstyr på gården som en del av ett enkelt system. Fuse gjør også A-serien kompatibel med fremtidige teknologier.

Valtra Unlimited

Valtra Unlimited-studioet ved Suolahti-fabrikken er velkjent for sin kapasitet til å oppfylle ønskene til kundene. Studioet kan tilpasse alt tilbehør og utstyr som ikke finnes direkte på samlebåndet i den vanlige produksjonen. Valtra Unlimited-mekaniker er kvalifiserte fagfolk som får støtte av alle ferdighetene og ekspertisen i hele fabrikken. Dette sikrer et høyt kvalitets- og sikkerhetsnivå som også gjelder alle skreddersydde produkter. All tilbehør og utstyr som tilpasses av Valtra Unlimited-studio, dekkes av fabrikkgarantien, og Valtra leverer all service og reservedelere.
valtra_traktor_a-serie (30)

Frontlaster montert på fabrikken

Valtra-traktorene levere med frontlaster og ergonomiske utformede kontroller montert på fabrikken. Fordi frontlaseren er en integrert del av traktorens design, har frontlasteren ikke noen innvirkning på traktorens dreieradius. Det innovative førerhuset i A-serien er utformet for å gi utmerket sikt når frontlasteren brukes, og det valgfrie takvinduet med god sikt forbedrer sikten enda mer.
ModellMaks styrkeMaks styrkeMaks moment
Valtra A7575 Hk 56 kW 315 NM STD
Valtra A8585 Hk 63 kW 350 NM STD
Valtra A9595 Hk 70 kW 355 NM STD
Valtra A105105 Hk 78 kW 435 NM STD
Valtra A115115 Hk 86 kW 455 NM STD
Valtra A125125 Hk 93 kW 520 NM STD
Valtra A135135 Hk 100 kW 540 NM STD

Andre kunder har også sett på:

Valtra F-serie
Traktor

Valtra F-serie

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor…

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra N-serieValtra N-serie
Traktor

Valtra N-serie

Valtra N-serie: Femte generasjon
Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger. …

Read More…

Valtra S-serie
Traktor

Valtra S-serie

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet….

Read More…

Valtra Q-serie
Traktor

Valtra Q-serie

Den helt nye Valtra Q traktor er en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q….

Read More…

Valtra T-serie
Traktor

Valtra T-serie

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj….

Read More…