Valtra N-serie

135 - 201 Hk

Valtra N-serie: Femte generasjon

Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger.

Den mektige, men kompakte Valtra N-serie er den smidige arbeidshesten til Valtra-familien, med ergonomi og komfort som er utformet for enkelt og produktivt arbeid med Valtra traktoren din. LED-kjørelysene øker sikkerheten ved kjøring på vei. Valtra N-serie er en robust og pålitelig traktor, og den er stor der det betyr noe.

Når du trenger en traktor til å håndtere mange ulike oppgaver, skinner Valtra N-serie på alle fronter. Smidig og fleksibel bevegelse, 365 sikt og en kraftig 4-sylindret motor gjør at alle jobber kan håndteres med optimal kraft, presisjon og drivstofføkonomi. Med innebygd Smart Farming kan du være trygg på at Valtra traktoren gjør det meste av arbeidet for deg.

Forbedret brukergrensesnitt på Valtra N-serie

Valtra N-serien har et sterkt fokus på ergonomi og brukervennlighet. Femte generasjons oppdateringer inkluderer et forbedret brukergrensesnitt, kontroller og en smart A-stolpe-skjerm som gir deg informasjon der du trenger den. Rattstammen og rattet er fornyet for bedre brukervennlighet og sikt. Og med industristandarden SmartTouch i Valtra Versu- og Direct-modeller, gir hver dag bedre fortjeneste og færre bekymringer. 

Allsidighet

Valtra N-serien har uovertruffen allsidighet, enten du har allsidig planteproduksjon, melkeproduksjon, kommunalt arbeid eller som entreprenør. Valtra Direct CVT-transmisjonen er best i variert kjøring og veitransport, og gir den aller beste presisjon for frontlasterarbeid. Valtra’s fjæring på foraksel og førerhus gir høyere komfort enn noe annet merke. For tøffe forhold og krevende oppgaer som skogsarbeid kan du utstyre arbeidsmaskinen med en 165 liters ståltank, bukbeskyttelse og ikke minst: En bakkeklaring på hele 55 cm er standard! Valtra’s unike TwinTrack-vendbare førerplass gjør arbeidsdagen mer effektiv og økonomisk. 

Valtra for maskinentreprenøren og andre profesjonelle brukere

Det er 24 timer i døgnet, og et stor antall forskjellige jobber. Du kan skreddersy Valtra N-serie nøyaktig til dine behov, det være seg entreprenørvirksomhet, skogbruk, jordbruk eller kommunalt arbeid.

Uansett hva arbeidsoppgaven er, kan Valtra Eco-modus gjøre at du reduserer drivstofforbruket med ytterligere 10%.

Kvalitet som vises, men ikke høres

Den unike konvekse formen på førerhuset gir mer plass der den trengs mest: på høyde med skulder og albue. Vinduene gir nesten 7 m2 med sikt. Førerhuset er smalt foran for å gi plass til eksosrøret og høyt luftinntak. Det er bygget for TwinTrac som gir et førerhus for begge kjøreretninger og med et 180° svingbart sete og nok av plass til beina bak. Som alltid med en Valtra-traktor, er N-serieførerhuset en stille arbeidsplass. Takket være de solide, tettsittende dørene (én eller to), utmerket isolasjon og færre hull til rør, er støynivået i førerhuset på omtrent 70 dB. Selv under tøffe arbeidsforhold er det ikke mer støy inni førerhuset.

Du jobber bedre når du ser bedre

Valtra-førerhuset gir deg best sikt i alle retninger med Valtra 365-dager sikt: dag og natt, sommer og vinter, ved rygging eller ved frontlasterarbeid. Valget med det nye Skyview-førerhuset gir topp sikt ved rygging og takvinduet gir utmerket sikt under frontlasterarbeid. De smale søylene og utformingen av eksosrøret gjør at du kan se mer. 270° vindusviskeren holder den oppvarmede frontruten ren under alle værforhold. Førsteklasses LED-arbeidslys gir sikt i alle retninger. Valtra har modus for mørkt instrumentpanelet som du kan bruke for å dimme det innvendige lyset for å oppnå best mulig sikt ut. To sikkerhetskameraer gir uhindret sikt til tilhengerfestet eller redskapet.

Ikke jobb hardere: jobb smartere

Du får akkurat den motoreffekten du trenger med Valtra – når – og der du trenger den. Det er rikelig med krefter i traktoren – etter behov – til både trekkraft og kraftuttak. Her er bare noen få eksempler på Valtra løsninger for effektregulering. 

 • Eksosbehandling
 • Valtra Power Management motorstyring
 • Høypresisjons, høytrykks Common-Rail system
 • Effektiv turboteknologi
 • EcoPower – modu
 • EcoSpeed
 • Lavt tomgangsturtall
 • Kjølesystem
Valtra N-serie

Enkelt vedlikehold

Daglig vedlikehold som å sjekke oljen og rengjøre filtre er enkelt og lett, og serviceintervallet på 600 timer kutter de generelle kostnadene betydelig.
Valtra N-serie

Gjør det komfortabelt for deg selv

Len deg tilbake og nyt arbeidet! Et sete som er akkurat riktig for deg, pneumatisk eller mekanisk førerhusoppheng, perfekt klimaanlegg, og under 70 dB støynivå lar deg arbeide bedre og lengre.
Valtra N-serie

Spesialisert til alt – uten kompromisser

På dine jorder, er det ikke to dager som er like. Det er grunnen til at vi har bygd N-serie traktorer for å yte maksimalt ved alle tenkelige oppgaver fra blandet gårdsdrift til kommunalt arbeid, fra melkedrift til kontraktørvirksomhet.

Arbeidshesten for enhver oppgave

N-serien er bygd med krefter til å håndtere alt: mens løftekapasiteten på 78 kN får ting opp, holder den optimale akselavstanden og den balanserte vektfordelingen alle fire hjulene på bakken. Opp til 200 l/min hydraulikk kombinert med kraftuttak foran og bak, gir effekt til å håndtere dine redskaper.
Valtra N-serie

Funksjonalitet for selv det trangeste hjørne

Med en svingradius på kun 4,5 m og justerbar QuickSteer-funksjon, får du ekstrem smidighet, selv når du arbeider med den integrerte frontlasteren med en hydraulisk assistent. TwinTrac gjør at du oppnår samme ytelse også i revers.
valtra_traktor_n-serie_n4 _traktorer(1)

For de tøffeste forhold. selv i rush-trafikken i en by

Eco-modusen kan redusere ditt drivstofforbruk med opptil 10 %, spesielt i kommunalt arbeid og ved veitransport. Velg en høyere bakkeklaring og bukbeskyttelse for skogsarbeid, og andre tøffe forhold.

Uslåelige valgmuligheter

Valtra N-serien gir deg flere valgmuligheter enn noen andre. En erfaren salgsmann kan hjelpe deg å skreddersy en arbeidsmaskin som tilfredsstiller dine behov. Valtra har seks krafttrinn og fem transmisjons- og hydraulikk-kombinasjoner: Hitech, HiTech med HiTrol, Active, Versu og Direct. Valtra N-serien med HiTech- og Active-modellen kan utstyres med standard brukergrensesnitt eller med en praktisk og lettbrukt Valtra ARM.

HITECH
 • 5 PS, med åpen 73/90 liter senterhydraulikk
 • Mekanisk hydraulisk styring

HiTech finnes også med et turbinkløtsjalternativ som gjør arbeidet lettere og mer nøyaktig ved bruk av frontlaster og ved offentlige oppgaver.

ACTIVE

 • 5 PS, med lastkjennende hydraulikk
 • Mekanisk hydraulisk styring

Valtra Active er en revolusjonerende PowerShift-teknologi med lastefølende hydraulikk ved opp til 200 l/min, en Hydraulic Assistant og separate oljer for hydraulikken og transmisjonen. I HiTech og Active skjer transmisjonskontrollen med robot slik at det ikke finnes noen mekaniske girspaker. Disse traktorene kan utstyres med en gripkontroll som er lett å bruke eller med en kontrollarmstøtte der du kan styre alle hastighetene med en liten girspak og hastighetsregulering.

VERSU

 • 5 PS, med lastkjennende hydraulikk
 • Elektrisk hydraulisk styring
 • Valtra SmartTouch Arm med skjerm
 • Enkle transmisjons- og hydralikkinnstillinger

Valtra Versu er kongen blant den nye generasjonen med PowerShift-transmisjoner med hydraulisk styring, Hydraulic Assistant, 115, 160 eller 200 liter effekt og separate hydrauliske og transmisjonsoljer. Den styres med en girspak i automatisk eller manuell modus. Når du velger Versu transmisjon, gir Powershift enkel bruk og CVT gir fleksibilitet i samme pakke.

DIRECT CVT

 • CVT med lastkjennende hydraulikk
 • Elektrisk hydraulisk styring
 • Valtra SmartTouch Arm med skjerm

Dette er flaggskipet i gruppen. Girspaken brukes til å justere akselerasjon og deselerasjon med bare høyre hånd. De allsidige hastighetsinnstillingene er videreutviklet. Vi tilbyr også til og med manuell transmisjonskontroll som trengs ved noen spesielle avlinger.

Det nye Valtra SmartTouch armlenet

SmartTouch – Finsk design og ingeniørkunst uten sidestykke. Mer intuitiv enn smarttelefonen din. Det er lett å komme til innstillinger med kun to hurtige bevegelser eller sveip. 

VALTRA UNLIMITED

Med tjenesten Valtra Unlimited har du ubegrensede muligheter. Design en unik pakke med en spesiell lakk og eksosrør i krom. Legg til litt luksus med lærpolstring og sotede vinduer. For bedre tilpasning til dine arbeidsoppgaver, legg til ekstra arbeidslys, hydraulikkpumper, spesialfester eller utstyr for skogsarbeid. Alle Unlimited-funksjonene installeres på fabrikken og dekkes av fabrikkens garanti.

ModellMaks styrke HkMaks styrke kWMaks boost styrke HkMaks boost styrke kWMaks moment NM STDMaks moment NM boost
Valtra N13513599145107570620
Valtra N155e ECO155114165121660700
Valtra N155e STD155114165121610660
Valtra N175165121201148680800

Andre kunder har også sett på:

Valtra F-serie
Traktor

Valtra F-serie

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor…

Read More…

valtra_traktor_a-serie (32)valtra_traktor_a-serie (32)
Traktor

Valtra A-serie

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger….

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra S-serie
Traktor

Valtra S-serie

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet….

Read More…

Valtra Q-serie
Traktor

Valtra Q-serie

Den helt nye Valtra Q traktor er en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q….

Read More…

Valtra T-serie
Traktor

Valtra T-serie

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj….

Read More…