Valtra T-serie

170 - 271 Hk

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj.

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon

Når du trenger en traktor som kan mer, er T-serien det ultimate presisjonsverktøyet med masse muskler. Med perfekt sikt i alle retninger har du full kontroll fra førerhuset. Og ved å la teknologien jobbe for deg kan du være trygg på at alle sider ved arbeidsdagen din blir håndtert til minste detalj.

Kraft og effektivitet

Utseende, intelligens og muskler – den prisbelønte Valtra T-serie er en vinner på alle fronter og kombinerer kraften i smart teknologi med styrken til en sekssylindret motor. Ta steget inn i førerhuset og få den beste traktoropplevelsen med perfekt sikt hele døgnet, 365 dager i året, og nok av plass. Den praktiske A-stolpen gir deg informasjon og kontroll der du trenger den. Valtra Smart teknologi gir deg altomfattende kontroll over arbeidet ditt. Valtra T-serie er kongen av alle typer terreng og beveger seg jevnt mens du høster fordelene. Hvis du setter pris på kraft, presisjon og fortjeneste, er T-serien arbeidstraktoren for deg.

Valtra T-serie er din moderne arbeidshest

T-serie traktor er laget for deg, med innebygd komfort og perfekt ergonomi. Den gir kraft når du trenger den, og gir deg full kontroll over landbruk og entreprenørvirksomhet, komplett med tilpasningsalternativer.

Kraft til å utføre alle oppgaver

Valtra T-serie er et godt valg for en rekke oppgaver som krever kraft, som løfting, lasting og trekking, uten at det går på bekostning av smidige bevegelser. Frontopphenget begrenser ikke forhjulenes utmerkede svingvinkel, og det gjør heller ikke frontlasteren. Med den kraftige hydraulikken foran og bak, sparer du tid og penger – og i tillegg har du enkel kontroll selv med tyngre redskapskombinasjoner.

Garantert styrke

T-serie en en allsidig og smidig traktor som ikke firer på kraften på bakken eller kraftuttaket. Den 6-sylindrede trinn V-motoren med hydraulisk ventiljustering garanterer styrke som ikke tar slutt. 2000 bar innsprøytingstrykk sikrer maksimal presisjon og drivstofføkonomi. En turbolader i riktig størrelse med elektrisk bypassventil som gir høyt dreiemoment selv ved lavt turtall. Avanserte motorfunksjoner overholder de nyeste utslippsstandardene uten ekstra kostnader for deg.

A-stolpeskjerm

Den store, tydelige og ergonomisk plasserte A-stolpen er standard på alle modeller. Den viser nødvendig traktor informasjon, aktiverer kontroll av viktige traktorinnstillinger og hjelper til med å ha oversikt over traktorens ytelse. Alle innstillingene kontrolleres enkelt med en koder (roterende ring) og to trykknapper. 

Øverst på skjermen vises viktig informasjon, for eksempel kjørehastighet, klokketid, motorturtall og drivstoffnivå. Når det er nødvendig, kan resten av skjermen dimmes. 

Midte og nedre skjerm viser traktorens girkassestatus og ytelse, inkludert forhåndsinnstilte gir og cruise-hastigheter. Du kan konfigurere områdene til å vise informasjon er viktig for deg og arbeidshverdagen din. I HiTech- og Active modellene fungere dette også som et brukervennlig verktøy for innstillinger

Informasjon og varsellys er også integrert i A-stolpeskjermen som to LED-ikonmatriser som lyser når det er nødvendig. 

Valgmuligheter

Hitech

 • Femtrinns powershift
 • Åpen 73/90 liter hydraulikk
 • Mekaniske rundsleideventilkontroller
 • Basic eller armelenekontroller
 • Smart A-stolpedisplay

Active

 • Femtrinns powershift
 • Lastfølende hydraulikk
 • Mekaniske hydraulikkontroller
 • 115 lmp standard pumpekapasitet
 • Smart A-stolpedisplay

Versu

 • Femtrinns powershift
 • Lastfølende hydraulikk
 • Standard 115 lpm pumpekapasitet
 • 160 l eller 200 l pumpe
 • SmartTouch brukergrensesnitt
 • Smart A-stolpedisplay

Direct

 • Fire arbeidsområder
 • Kraftig CVT
 • Automatiske og manuelle modi
 • Lastfølende hydraulikk
 • SmartTouch brukergrensesnitt
 • Smart A-stolpedisplay

Fantastisk kombinasjon

Valtra T255 Active traktor med Globus GTF 275 snøfreser.

Uslåelige valgmuligheter

Valtra T-serien gir deg flere valgmuligheter enn noen andre. Hos Akershus Traktor hjelper vi deg å skreddersy en arbeidsmaskin som tilfredsstiller dine behov. Valtra T-serien med HiTech- og Active-modellen kan utstyres med standard brukergrensesnitt eller med en praktisk og lettbrukt Valtra ARM.
ModellMaks styrke Maks styrkeMaks boostMaks boostMax Torque NMMax Torque NM
HKkWHKKwSTDBoost
Valtra T145155114170125640680
Valtra T155165121180132680740
Valtra T175E ECO175129190140850900
Valtra T175e STD175129190140740780
Valtra T195195143210154800870
Valtra T215215158230169870910
Valtra T235 (HiTech/Active/Versu)2351732501849301000
Valtra T35 Direct220162250184900930
Valtra T2552351732711999301000
Se spesifikasjonstabellen for ytterligere motordata. Boost-verdiene er tilgjengelige både i åker- og veihastighet, samt i Sigma Power (tilleggsutstyr) når kraftuttaket brukes. For modellene T195, T215, T235 er Sigma Power STD, og boost-effekt med opptil 250 hk kan også nås ved stasjonær kraftuttaksbruk. T255: Boostverdien er 250 hk for trekkraft i åkeren. T235 direkte: Boostverdien er 230 hk for trekkraft i åkeren.

Andre kunder har også sett på:

Valtra F-serie
Traktor

Valtra F-serie

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor…

Read More…

valtra_traktor_a-serie (32)valtra_traktor_a-serie (32)
Traktor

Valtra A-serie

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger….

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra N-serieValtra N-serie
Traktor

Valtra N-serie

Valtra N-serie: Femte generasjon
Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger. …

Read More…

Valtra S-serie
Traktor

Valtra S-serie

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet….

Read More…

Valtra Q-serie
Traktor

Valtra Q-serie

Den helt nye Valtra Q traktor er en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q….

Read More…