Valtra S-serie

300 - 405 Hk

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet.

Valtra S-serie er en traktor hvor du får maksimalt utbytte av din nye investering for å maksimere effekten og minimere kostnadene. AGCO har designet en pålitelig traktor der du kan kombinere alle tjenestene du måtte ønske. Dette gir deg størst mulig utbytte av investeringen. Traktorene i S-serien har alt du trenger og ingenting som du ikke trenger. Alle detaljene er nøye gjennomtenkt i det lønnsomheten er summen av konkurransedyktig teknologi, pålitelighet, driftskostnader, ergonomi, servicetilbud og gjensalgsverdi. Dette gjør Valtra til det rasjonelle valget blant investorer.

Det nye Valtra SmartTouch armlenet i S-serien

SmartTouch – Finsk design og ingeniørkunst uten sidestykke. Mer intuitiv enn smarttelefonen din. Det er lett å komme til innstillinger med kun to hurtige bevegelser eller sveip.

Den beste motoren på markedet

Når du invester i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologien som finnes på markedet.

Produksjonen av AGCO POWER-motoren sporer sin opprinnelse tilbake mer enn 60 år. AGCO POWER er den globale lederen innen motorer til terrengkjøring, og fabrikken produserer flere enn 70.000 motorer hvert år.
Den tidsmessige og pålitelige 8.4 AWF AGCO POWER-motoren er nøkkelen til S-seriens produktivitet. Denne motoren anvender den nyeste AGCO POWER-teknologien med service-fri HLA (Hydraulic Lash Adjustment) og er i samsvar med lag 4 endelig, trinn 4-utslippsstandard. Samme teknologi gir også en pålitelig motor uten at driftskostnadene økes. AGCO POWERs SCR-teknologi ble introdusert i S-serien i 2008. Dette var altså den første traktoren i verden med denne teknologien. Den nye modellen S394 gir inntil 24 kW mer effekt som du kan bruke ved stasjonært kraftuttak eller når du skal trekke tunge lass.

En stor traktor er en stor investering.

Din avkastning på investeringen garanteres med gjennomprøvde, pålitelige, ergonomiske og produktive løsninger.

En stor traktor er en stor investering

Din avkastning på investeringen garanteres med gjennomprøvde, pålitelige, ergonomiske og produktive løsninger.

Gjennomprøvd – under de tøffeste forhold

 • 60 års erfaring
  Valtra har laget traktorer i over 60 år. Hver enkelt traktor blir født med alle disse erfaringene. Din Valtra S Serie traktor leveres med tilpassede servicepakker som tar vare på din investering og gjør den effektiv og lønnsom nå og i lang tid fremover.
 • Testet under ekstreme forhold
  Vårt omfattende testprogram dekker bruk under de hardeste forhold, fra sukkerproduksjon i varme Brasil til kulde og snø i de finske skoger.
 • Premium Care
  Regelmessig vedlikehold og full servicehistorikk holder hjulene i gang og øker annenhåndsverdien på traktoren din. Dessuten bedrer det lønnsomheten og øker effektiviteten fordi det er billigere å forebygge enn å reparere. Men Valtra Premium Care kan du planlegge og standardisere vedlikeholdskostnadene helt fram til 10.000 driftstimer.
 • Deler innen neste dag
  Valtras effektive serviceorganisasjon leverer reservedeler så raskt som innen neste morgen når det trengs. Det er godt å vite hvis noe skulle gå galt midt i en travel sesong.

Produktiv – gjennom harde, lange arbeidsdager

 • Romslig førerhus. Det store førerhuset med firepunkts luftfjæring gjør at man som fører føler seg uthvilt 
 • AutoComfort er basert på nyeste teknologi. Sensorer registrerer førerhusets posisjon og justerer fjæringen alt etter det.
 • Arbeid året rundt. S Serien er laget for full innsats hele året. Derfor kommer førerhuset med varmeapparat og kjøleanlegg som standard. Førersetet er til og med ventilert.
 • Valtra ARM. Den patenterte Valtra ARM gir ikke bare perfekt støtte for armen. Den er også et kontrollsenter for de fleste og viktigste funksjonene på traktoren. Den er avansert, men enkel å bruke. Gir, hydraulikk og hastighet er blant det som du har full kontroll med via Valtra ARM.

Størst mulig utbytte – fra hver kvadratcentimeter

 • TwinTrac. En Valtra traktor jobber like godt i begge retninger. Det øker produktiviteten med opptil 15%. Å skifte kjøreretning med TwinTrac er raskt og enkelt. Det er ratt med justerbar stamme og fullt pedalsett også bak i traktoren. De andre funksjonene kontrolleres fra Valtra ARM som følger med når setet vendes bakover.
 • FUSE åpent system. FUSE er et åpent system som kan brukes sammen med maskiner og produkter fra andre leverandører. Dermed kan du samle data fra alle maskiner og produksjoner på gården og behandle data fra hele produksjonskjeden i samme system.
 • AgCommand telemetri lar deg følge med på traktorens posisjon og ytelse hele tiden. Forebyggende vedlikehold, feilmeldinger og ytelsesrapporter – alt dette kan styres via AgCommand.
 • AutoGuide 3000 er AGCO’s automatiske styresystem som allerede brukes i tusenvis av traktorer. Disse avanserte løsningene sparer tid, drivstoff og materiell og gjør at traktorer med flere førere kan brukes likt av alle.

Utprøvd og testet

 • Ekstrem trekkraft. Valtra sponser Tractor Pulling i Pro Stock kategorien i Europa. Konkurransetraktorene er basert på aktuelle Valtra modeller med mange av de samme delene som er i traktorene i T og S serien.

  Valtra’s innsats på dette området bidrar til forskning og utvikling og gir verdifull informasjon om hvordan traktorer virker når de utsettes for ekstreme påkjenninger for å yte noe langt ut over det vanlige. Med andre ord, den erfaringen vi får gjennom Tractor Pulling teamet er med på å gjøre alle Valtra traktorer enda bedre.

Nøkkeldata

 • Valtra SmartTouch-armlene – mer intuitivt enn din smarttelefon
 • AGCO POWER 84 AWF-motor: Den første traktormotoren som overholder stage 4 utslippsstandard.
 • AVT-girkasse: Markedslederen som innfri de tøffeste kravene.
 • Ergonomiske kontroller, romslig førerhus og pneumatisk førerhusfjæring
 • Valtra traktorene kan brukes i begge retningene, noe som gir en vesentlig økning i produktiviteten (med inntil 15 %).
 • Alle traktorene i S-serien er utstyr til presisjonslandbruk. AutoGuide Ready er standard.
 • Valtra kan også levere S-serien med AutoGuide automatisk styring og AgCommand-telemetri.
ModellMaks effektKwNM
Valtra S286280 HK206 kW1250 NM
Valtra S316310 HK228 kW1350 NM
Valtra S346340 HK250 kW1500 NM
Valtra S376370 HK272 kW1550 NM
Valtra S396400 HK294 kW1700 NM
Valtra S416420 HK309 kW1750 NM
Se spesifikasjonstabell for ytterligere motordata. For S286 – S396 er boost-verdiene også tilgjengelige i veihastigheter hvis kraftuttaket eller hydraulikk er i reell bruk og traktoren beveger seg. S416 Transportboost trer inn gradvis og kan brukes i alle hastigheter. Boost er tilgjengelig ved bruk av kraftuttak selv ved stillestående (traktorhastighet = 0 km/t).

Andre kunder har også sett på:

Valtra F-serie
Traktor

Valtra F-serie

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor…

Read More…

valtra_traktor_a-serie (32)valtra_traktor_a-serie (32)
Traktor

Valtra A-serie

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger….

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra N-serieValtra N-serie
Traktor

Valtra N-serie

Valtra N-serie: Femte generasjon
Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger. …

Read More…

Valtra Q-serie
Traktor

Valtra Q-serie

Den helt nye Valtra Q traktor er en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q….

Read More…

Valtra T-serie
Traktor

Valtra T-serie

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj….

Read More…