Valtra Q-serie

230 - 305 Hk

Den helt nye Valtra Q traktor – en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q.

Den nye Q-serien traktor gir deg den beste kjørekomforten med den gunstigste drivstofføkonomien fra den markedsledende 7,4 liters AGCO Power-motoren og den best velprøvde CVT-girkassen på markedet. SmartTouch garanterer at du får den enkleste kjøreturen ved intelligent å optimalisere og styre Q-kraften dit den er nødvendig.

Valtras 5. generasjons traktorer er nå komplett med en helt ny serie som passer inn mellom den populære Valtra T- og S-serien. Q-serien som er konstruert og produsert i Finland, er den ideelle traktoren for store gårder og maskinentreprenører som søker høye ytelser og integrert smart-teknologi i segmentet 230 – 305 hk. Ved å kombinere bransjeledende design, førsteklasses komponenter og fabrikasjon, samt enestående ettersalgsstøtte, har Valtra Q-serie alt som skal til for å maksimere produktiviteten. På toppen av dette reduserer den driftskostnadene.

Q-serien er en brukervennlig, intelligent traktor bygget for profesjonelle, krevende eiere og brukere for å kunne utføre alle slags oppgaver raskt og effektivt takket være den pålitelige 7,4 liters AGCO Power-motoren og den bransjeledende AGCO CVT-transmisjonen. Førerkomforten er i en klasse for seg selv: Det romslige førerhuset gir svært god sikt, og har effektiv og komfortabel fjæring. Betjeningen er intuitiv og enkel med det prisbelønte SmartTouch-brukergrensesnittet.

De totale eierkostnadene for Q-serien er svært gunstige. Brukervennlige løsninger for presisjonslandbruk, kraftig, robust og pålitelig konstruksjon og førsteklasses kundestøtte gjør at Q-kunder oppnår høye ytelser og drivstoffeffektivitet, og ikke minst lavere forbruk av innsatsfaktorer. Dette er en vinnende kombinasjon som gir den beste traktoropplevelsen i dette segmentet.

«Q-serien er en traktor av høy kvalitet – Quality med stor Q. Kundene fortjener derfor service av like høy kvalitet. For å sikre den beste traktoropplevelsen har vi introdusert et sertifiseringsprogram for Q-serie forhandlere”, kommenterer salgsdirektør Matti Tiitinen.

Q-seriens forhandlere tilbyr ekspertkunnskap innen salg og ettersalg, rask tilgang på reservedeler, servicekontrakter og fleksible finansieringsalternativer. Alt dette gir full kostnadskontroll. Videre tilbyr Q-sertifiserte forhandlere 100 % flåte-datatilkobling for å garantere maksimal tilgjengelig driftstid ved å bruke de nyeste fjerndiagnoseverktøyene for å planlegge forebyggende vedlikehold når det passer best for kundene. Ved overlevering vil det bli lagt spesiell vekt på å sikre at kundens Q-serie er satt opp med deres redskaper og alle Smart Farming-muligheter fra dag én.

Tenker som en proff. Fungerer som et besit!

Kraft uten retning er ubrukelig. Du må ha fokus og intelligens for å bruke den kraften effektivt og effektivt. Q-serien er en traktor med høye hestekrefter med teknologien for å utføre enhver smart oppdrettsoppgave. Tenk på det som et presisjonsverktøy av høy kvalitet for å øke produktiviteten og lønnsomheten .

ModellMotorStandardEffektforsterker
TypehkNmhkkWNm
Valtra Q22574 LFTN-D5230 hk1000 Nm250 hk184 kW1100 Nm
Valtra Q24574 LFTN-D5245 hk1100 Nm265 hk195 kW1200 Nm
Valtra Q26574 LFTN-D5265 hk1200 Nm290 hk213 kW1280 Nm
Valtra Q28574 LFTN-D5285 hk1280 Nm305 hk224 kW1280 Nm
Valtra Q30574 LFTN-D5305 hk1280 Nm305 hk224 kW1280 Nm

Andre kunder har også sett på:

Valtra F-serie
Traktor

Valtra F-serie

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor…

Read More…

valtra_traktor_a-serie (32)valtra_traktor_a-serie (32)
Traktor

Valtra A-serie

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger….

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra N-serieValtra N-serie
Traktor

Valtra N-serie

Valtra N-serie: Femte generasjon
Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger. …

Read More…

Valtra S-serie
Traktor

Valtra S-serie

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet….

Read More…

Valtra T-serie
Traktor

Valtra T-serie

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj….

Read More…