Valtra F-serie

75 - 105 Hk

Ny Valtra F-serie – Park, anlegg, grønnsaks- og frukthage traktor

Valtra lanserte sine nye F-serie park, anlegg, frukt- og grønnsakstraktor. F-serien består av fire modeller som strekker seg fra 75 til 105 hestekrefter. Basismodellen er omtrent 1,5 meter bred og den smale modellen kun 1,3 meter bred. Standardutstyr er oppvarmet førerhus med AirCondition, den brede modellen er også tilgjengelig med åpent førerhus og veltebøyle. Med nedfoldet veltebøyle blir høyden bare 1,4 meter på modellene uten førerhus, noe som gjør den ideell for bruk der det dyrkes under tak eller duk.

Traktorer i Valtra F-serien har små ytre mål, men tilbyr lettbetjent hydraulikk og kraftuttak som kan brukes på et bredt spekter av redskaper. I tillegg til intensiv dyrking av frukt og grønnsaker, er Valtra F-serien også egnet for entreprenører, park og anlegg. 

Valtra F-serie leveres med en 24-trinns girkasse med valg mellom mekanisk eller hydraulisk vendegir og kløtsjfrie hurtiggir. Den allsidige hydraulikken leverer 68 eller nesten 100 l/min olje, avhengig av modell. Kraftuttaket har to hastigheter, 540 + 540E eller 540 + 1000, samt veiavhengig kraftuttak. Den 4-sylindrede 3,4 liter common rail-motoren, oppfyller Stage III B-utslippskrav for små traktorer.

Valtra traktor med frontlaster

Valtra traktoren kan leveres med frontlaster og ergonomiske utformede kontroller montert på fabrikken. Fordi frontlasteren er en integrert del av traktorens design, har frontlasteren ikke noen innvirkning på traktorens dreieradius.

ModellMaks effektMaks. dreiemomentKw
Valtra F7575 Hk STD 320 NM STD 55
Valtra F8585 Hk STD 365 NM STD 64
Valtra F9595 Hk STD 395 NM STD 71
Valtra F105105 Hk STD 405 NM STD 77

Andre kunder har også sett på:

valtra_traktor_a-serie (32)valtra_traktor_a-serie (32)
Traktor

Valtra A-serie

Valtra A-serie: Femte generasjon. Den lille kjempen som redder dagen! Med Valta A-serie, får du en kompakt traktor som gir deg stor produktivitet og komfort hele dagen. Førerhuset er ergonomisk og stille, og gir utmerket oversikt i alle retninger….

Read More…

Valtra G-serie
Traktor

Valtra G-serie

Valtra G-serien som nylig ble lansert er den første i 5. generasjonen av Valtra-traktorer. Størrelsesmessig glir den elegant inn mellom A- og N-serien….

Read More…

Valtra N-serieValtra N-serie
Traktor

Valtra N-serie

Valtra N-serie: Femte generasjon
Ingen utfordring er for stor, og ingen oppgave er for liten for vår prisbelønte Valtra N-serie traktor. Hvis du er på utkikk etter en perfekt kombinasjon av størrelse, kraft og komfort, trenger du ikke lete lenger. …

Read More…

Valtra S-serie
Traktor

Valtra S-serie

Valtra S-serie: En løsning som kombinerer det beste. Når du investerer i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologi som er tilgjengelig på markedet….

Read More…

Valtra Q-serie
Traktor

Valtra Q-serie

Den helt nye Valtra Q traktor er en fornøyelse å jobbe med og en førerdrøm. Q-serien er en kvalitetstraktor med stor Q….

Read More…

Valtra T-serie
Traktor

Valtra T-serie

Traktor i Valtra T-serie femte generasjon – din moderne arbeidshest. Valtra T-serie en en allsidig og smidig traktor som du kan styre arbeidshverdagen din, ned i minste detalj….

Read More…