Om selskapet

Akershus Traktor er en av Norges største landbruksmaskin forhandlere. Vi representerer flere av markedets sterkeste merkevarer, og ble i 2020 markedsleder med vårt traktormerke VALTRA.

Akershus Traktor er importør av Rani plast, Pöttinger og Holms. Øvrige produkter vi fører er, Globus, Hardi, Hakki Pilke, Giant, Lilleseth, Husqvarna, Lundberg, Kuhn og Gigant, m.m.

Hovedkontoret er lokalisert sentralt på Jessheim. Vi har 19 avdelinger med egne verksteder, maskin- og deleutsalg. Disse ligger i Drangedal, Dokka, Eide, Follo, Fosen, Hamar, Hønefoss, Klett, Kleppe, Mjøndalen, Revetal, Steinkjer, Stjørdal, Storsteinnes, Toten, Verdal, Vinstra og Ål. I tillegg har vi en rekke samarbeidspartnere som betjener våre kunder i de områder der vi selv ikke er lokalisert.

Firmaet ble startet opp i 1988 så i 2018 hadde vi vært i bransjen i 30 år. Akershus Traktor har i dag 135 ansatte fordelt på 19 avdelinger. I 2019 hadde vi en omsetning på 922 millioner.

Fra 2019 ble BRI 100% eier av Akershus Traktor som er et steg videre i den økende satsningen til konsernet innen landbruk. Konsernet BR Industrier driver også innen mekanisk industri, overflatebehandling og oljeservice, har ca 1 000 ansatte og en budsjettert omsetning på ca. tre milliarder kroner.

 Vår visjon

«Vi skal være våre kunders beste samarbeidspartner – hver gang!»

Dette står sterkt i selskapet, og bidrar til at vi har rett fokus i hverdagen. Fornøyde kunder skal være vårt varemerke, alle medarbeidere er bevisst sitt ansvar og bidrag til dette

Vi ønsker alle våre kunder, nye og eksisterende. Velkommen til oss!


Jobb hos oss

Selskaper er preget av den nøkternhet, den offensive innstillingen og ambisjonen om å bli bransjen beste på service og etter markedstjenester som lå til grunn ved oppstarten. Ansatte i virksomheten føler stolthet over å jobbe her og jobber hver dag felles mot våre mål. Beslutningsveiene er korte og effektive og selskapet har mange svært dyktige medarbeidere. Hos oss føler du at du er med på å skape resultater.

Vi rekruttere stadig nye medarbeidere. Vi legger stor vekt på å legge forholdene til rette for at våre medarbeidere skal kunne utvikle seg videre enten du er nyansatt som lærling eller i en annen stilling hos oss.