Beitepusser Kuhn BKE

Setter standarden for effektive kantklippere / beitepussere

KUHN BKE-serien er robuste, driftssikre maskiner med lang levetid. De er effektive på alt fra beiter til parker. Utformingen av rotorhuset gir plass til gjennomstrømning av store volumer planterester med lavt effektbehov. Dybde/pakkevalsen er plassert tett opp til rotoren slik at maskinen følger bakken. Pakkeffekten gir rask og god nedbrytning av planterester.

Sliteplate

4 mm påskrudde plater på innsiden av rotorhuset gjør maskinene slitesterke og beskytter mot skade fra fremmedlegemer.

Meier

Meiene – sammen med valsen – beskytter sideveggene, øker maskinens stabilitet og sikrer at maskinen følger tett på underlaget.

To manuelle posisjoner, eller hydraulisk skyveforskyvning

To manuelle posisjoner: Rett bak traktoren eller forskjøvet 28 – 46 cm til høyre. Med hydraulisk skyveforskyvning kan maskinen sideforskyves mens du klipper rundt hindringer.

Leddede universalkniver

De leddede universalknivene har en selvslipende utforming med en «skje» som løfter og klipper effektivt. (Andre kniver er tilgjengelige for klipping under steinete eller uregelmessige forhold.)

Dybde/pakkevalse eller hjul

For intensivt arbeid har valsen avtakbare endestykker. Den er utstyrt med forsterkede rullelager for lave vedlikeholdskostnader og lang levetid. Valsen med 6” diameter har full bredde og justerbar høyde. Komplett med avskraper for å sikre nøyaktig klippehøyde. Dybde/pakkevalsen gir jevnt marktrykk over hele maskinens bredde og bidrar til rask nedbryting av planterester.

Et alternativ til valse er svingbare hjul. Disse gjør det mulig å foreta krappe svinger uten å løfte maskinen. Hjulene kan justeres i høyden (og avstand når de er festet til støttebjelken), og er et godt valg for bruk i radkulturer og ujevnt terreng.

Andre kunder har også sett på:

Kantklipper_kuhn_tb211_select (3)Kantklipper_kuhn_tb211_select (3)
Kantklipper

Kantklipper Kuhn TB 100 Select

Løsningen for de fleste oppgaver

Kantklipper Kuhn TBE – TBES 102
Kantklipper

Kantklipper Kuhn TBE – TBES 102

Fleksibel og robust kantklipper!