Feiemaskin PH Holms

Den mest populære feiemaskinen fra Holms, for traktor og hjullastere!

Feiemaskinens ulike deler er oppdatert en rekke ganger i årenes løp, men Holms har alltid ivaretatt feiemaskinens unike fordeler som har gjort den så populær. Feiemaskinen er beregnet for større traktorer og hjullastere. Kombiner feiemaskinen med enkle eller doble sidebørster for et effektivt feieresultat.

Unikt oppbygd feiemaskin

Feiemaskinens oppheng er godt avbalansert og krever ingen støttehjul. Riktig marktrykk gir både minimal børsteslitasje og et perfekt feieresultat.

Holms har lagt stor vekt på kompakte yttermål og kan derfor plassere tyngdepunktet midt på redskapsfestet på redskapsbæreren. Dermed kan utskutt totallengde begrenses slik at internasjonale sikkerhetskrav oppfylles.

Feiemaskinen kobles direkte til bæremaskinens redskapsfeste og har skrubare og justerbare kroker, for rask og enkel tilpasning til ulike bæremaskiner.

Beregnet for traktor og hjullastere

Holms PH 300 er utviklet for profesjonell feiing. Feiemaskinen er frontmontert, noe som betyr at du kan holde en høyere hastighet ved bruk av slept feiemaskin Til tross for en mindre avfallsbeholder vil du bli ferdig raskere fordi tømmingen går raskt og enkelt. Feiebørsten drives av to direktevirkende hydraulikkmotorer. For å kunne utnytte hydraulikksystemet i redskapsbæreren maksimalt, tilbyr Holms hydraulikkmotorene i to ulike størrelser.

Kople til og kjør

Feiemaskinen kommer klar til bruk fra fabrikken basert på dine spesifikasjoner. Ingen justeringer for børstevalsen kreves.

Enkel eller dobbel sidebørste?

For å øke bruksområdet for feiemaskinen kan du legge til sidebørster (tilleggsutstyr), som du styrer direkte fra førerhuset. Til- og frakopling av sidebørsten gjøres enkelt under drift uten at du må avbryte feiingen med hovedfeiebørsten.

Feiemaskin beregnet for traktor og hjullastere

ModellFeiemaskin Holms PH 220Feiemaskin Holms PH 250Feiemaskin Holms PH 300
Arbeidsbredde2,20 m2,50 m3,00 m
Maks bredde2,40 m2,70 m3,20 m
Vanntank volum400 l400 l400 l
Oppsamler volum550 l660 l700 l
Vekt540 kg620 kg690 kg
Børstediameter0,70 m0,70 m0,70 m
Anbefalt oljemengde 2000 motor 50/130 l/min50/130 l/minN/A
Anbefalt oljemengde 4000 motor l/min N/A100/190 l/min110/190 l/min

Andre kunder har også sett på:

Feiekost SL Holms
Feieredskap

Feiekost SL Holms

Traktor feiekost SL er den mest populære feiekosten fra Holms til traktor og hjullaster, og benyttes over hele verden. Feiekost er i utgangspunktet beregnet på feiing av grus og snø, men også på en rekke andre områder. Suppler med en vanntank, og spre saltlake bak valsen.

Traktor_feiekost_holms_SH (1)Traktor_feiekost_holms_SH (1)
Feieredskap

Feiekost SH Holms

Feiekost Holms SH - For tyngre jobber! Feiekosten Holms SH kan feie grus, løv og snø på vei, fortau og trange steder. 

Feiekost SC Holms
Feieredskap

Feiekost SC Holms

Multifunksjonell feiekost for gravemaskin og traktorlaster. Fei snø fra tak, rens fjell eller fei bort grus. Kompakt feiekost for allsidige oppgaver.

Feiekost HB Holms
Feieredskap

Feiekost HB Holms

Solid feiekost til traktor. Velg mellom fire forskjellige feiekost størrelser.

Feiemaskin PL Holms
Feieredskap

Feiemaskin PL Holms

Smidig feiemaskin for traktor og minilastere! Feiemaskin med lavt design som gir svært god sikt og oversikt fra traktor og hjullaster.