Fullfôrvogn Kuhn Profile Plus 1

Ekstra kapasitet!

KUHN har et bredt utvalg av fullfôrvogner og utfôringsmaskiner for håndtering av fôr designet for alle typer husdyrhold. Disse maskinene er tilgjengelige i kapasitet fra 2,3 til 45 m3, og er ideelle for alle buskapsstørrelser.

Markedets største kapasitet og laveste høyde!

Den nye generasjonen av fôrblandevogner med én vertikal blandeskrue er en ny løsning for alle dem som sliter med trange bygninger og/eller ønsker valgmuligheter i forhold til utmating.

Kompakt konstruksjon er en meget viktig egenskap for blandevognene med vertikal blandeskrue i PROFILE-serien. Blandekarets utforming gjør det mulig å blande større mengder uten at høyden øker. F. eks. er modellen på 13 m3 mindre enn 3 m høy.

Ekstra kapasitet!

PROFILE PLUS 1 DL fullfõrvognene har en vertikal skrue, en vifte for halmblåsing, en stor beholder og direkte utmating via luker på sidene.  Disse maskinene leveres i størrelser på 12 til 15 m3 og passer for besetninger fra 60 til 110 storfe.

Ekstra kapasitet!

Markedets største kapasitet og laveste høyde! Den nye generasjonen av blandevogner med én vertikal blandeskrue er en ny løsning for alle dem som sliter med trange bygninger og/eller ønsker valgmuligheter i forhold til utmating. Kompakt konstruksjon er en meget viktig egenskap for PROFILE blandevognene med vertikal blandeskrue. Blandekarets utforming gjør det mulig å blande større mengder uten at høyden øker. F. eks. er modellen på 13 m3 mindre enn 3 m høy.
Fullfôrvogn_kuhn_traktor_profile (6)

KUHN spesielle blandeskruer!

Skruen med dobbel stigning sørger for rask segmentering av fôret, uansett hvor full maskinen er. For å redusere effektbehovet har PROFILE modellene asymmetriske kniver med “selvrensende” effekt og progressiv egg som gir jevn belastning og flat dreiemomentkurve. Den kontinuerlige skruspiralen flytter fôret naturlig fra bunn til topp i blandekaret og blander jevnt uten belastningstopper. Det reduserer drivstofforbruket under blandingsprosessen. Skruenes utforming og materiale er laget med tanke på slitestyrke og lang, effektiv brukstid.

Andre kunder har også sett på:

Kraftfórvogn Underhaug
Husdyr

Kraftfórvogn Underhaug

Kraftfórvogn med lufthjul – for rask og nøyaktig utfóring av kraftfóret

Hjulgrabb Underhaug
Rundball- og siloredskap

Hjulgrabb Underhaug

Hjulgrabb for transport og fordeling av gras, halm eller annet grøntfôr inne i fjøset eller rundt på gården.