Gjødselmikser høgmiks z3

REKORD gjødselmikser er den mest effektive på markedet, med blandeegenskaper som er 5-20 ganger større enn noen andre med samme tilført effekt.

Over 30 års erfaring med problemfri gjødselhåndtering. REKORD gjødselmikser er den mest effektive på markedet, med blandeegenskaper som er 5-20 ganger større enn noen andre med samme tilført effekt.

Gjødselmikser Z3 høgmikser

Teknisk data
Rørlengden er 4.0 / 5.0 / 5,5 / 6.0 / 7.0 m. Begge mixerene (Z3 og Z4) monteres til stativet med trepunktskobling og kan enkelt tas av stativet og brukes som lavmixer.

Opplagring
Standard design med HY drivlinje for en retnings rotasjon. 6 spleinskraftaksel. Lagerhus på mikserrør som en egen modulkonstruksjon for enkelt vedlikehold. Lager og propell, 2 aksiale rullelager for å absorbererede aksiale kreftene. Propellskaftet er Ø 35mm, tetningsringer rundt skaftet. Smøring gjennom oljebadet inni mikserrøret.

Andre kunder har også sett på:

Gjødselmikser elektrisk
Gjødselmikser
Gjødselmikser høgmiks z4
Gjødselmikser

Gjødselmikser høgmiks z4

Gjødselmikser høgmikser Z4 til traktor - for røring i åpne eller lukket gjødsellager. En høgmikser fra Rekord kommer over en kant på opptil 2 meter for enkel omrøring i utekummer eller ved gjødselport.  

Gjødselmikser optimix
Gjødselmikser
Gjødselpumpe veggmiks
Gjødselmikser