Godkjent som Miljøfyrtårn

Akershus traktor avdeling Jessheim er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette ble markert med kakeoverrekkelse på avdelingen denne uken da ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker kom på besøk.

Sertifisering som miljøfyrtårn innebærer en kvalitetssikring av alle prosesser i bedriften som påvirker miljøet. Det inkluderer både en strategisk og operativ forankring og plan der alle medarbeidere bidrar i et kontinuerlig forbedringsarbeid.

Sertifisering som Miljøfyrtårn er viktig i seg selv, og for en bedrift som ønsker å delta med anbud i offentlig sektor er det avgjørende. Myndighetene godkjenner den som miljødokumentasjon i anbudskonkurranser.

På bildet fra venstre ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher, verksmester Erik Lystad, plassjef Trond Vegar Fladby og Arvid Aunbakk som er selger for Can-Am og Seadoo.

Andre kunder har også sett på:

Sky Easy Drill såmaskin
NYHET
Nyheter

Sky Easy Drill såmaskin

Sky Easy Drill er en såmaskin som kan så inntil fire forskjellige grøder samtidig og legge dem i to ulike høyder sammen eller ved siden av hverandre.

Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)Kombi_rundballepresse_kuhn_VBP7190 (6)
KAMPANJE
Rundballepresse Kuhn

Kombi rundballepresse Kuhn VBP 7100

Velkommen til en ny liga av kombipressere! Oppdag VBP 7100-seriens variable ballepresse-pakkekombinasjoner, de kraftigste og mest allsidige maskinene du noen gang har opplevd.

Akershus Traktor i vekst
NYHET
Nyheter

Akershus Traktor i vekst

Akershus Traktor vokser i utbredelse. De siste to-tre årene har hele ni nye avdelinger kommet til. De siste nye avdelingene finner vi i Rakkestad, Vormstad og på Støren.

Møt oss på Agroteknikk 2024 – Landbrukets største og viktigste møteplass!
NYHET
Nyheter

Møt oss på Agroteknikk 2024 – Landbrukets største og viktigste møteplass!

Fra 14. til 17. november arrangeres Agroteknikk, den største og viktigste møteplassen for landbruket. Dette er en unik mulighet til å oppleve det nyeste innen maskiner og utstyr, få inspirasjon og ideer, og holde deg oppdatert på alt som skjer i bransjen.

Spesialkompetanse på terrengkjøretøy til brann, redning og sikkerhet.
NYHET
Nyheter

Spesialkompetanse på terrengkjøretøy til brann, redning og sikkerhet.

Hos Akershus Traktor på Jessheim har vi en unik spesialkompetanse på terrengkjøretøy. Vi leverer blant annet Can-Am ATV/SSV til Røde Kors, brann og redning, politiet, Norsk Folkehjelp og andre kunder med spesielle behov.

Akershus Traktor VormstadAkershus Traktor Vormstad
NYHET
Nyheter

Akershus Traktor åpner ny butikk på Vormstad

På grunn av stor pågang utvider Akershus Traktor og flytter til større lokaler 23. august 2024. De nye lokalene byr på flere forbedringer, inkludert et nytt verksted.