Grasfrøsåmaskin Underhaug

Enkel og funksjonell grasfrøsåmaskin til traktor. Underhaug grasfrøsåmaskin er velegnet for reparasjon eller nyanlegg av eng, beiter, gressplener etc.

Underhaug er i dag ledende produsent på rundballe håndteringsutstyr i Norge og legger stor vekt på produksjon av produkter med god kvalitet og lang levetid. 

De startet da hovedsakelig som underleverandør til industrien på Jæren, og har nå utvidet sortimentet med egenutviklede produkter. Leveringsdyktighet og serviceinnstilling er en selvfølge for Underhaug som norsk traktor redskapsprodusent og underleverandør. Gjennom erfaring med norske og internasjonale kunder Underhaugs medarbeidere hva som kreves for å betjene kvalitets- og kostnadsbevisste kunder i Norge og i utlandet.

Grasfrømaskin 3,0 m, UM-6030 

Enkel og funksjonell grasfrømaskin 

Grasfrømaskin fra Underhaug er velegnet for reparasjon eller nyanlegg av eng, beiter, gressplener etc. Grasfrømaskinen leveres standard med 3-punkt fester, justerbabar etterharv, og røreaksel i såkasse som gjør at grasfrømaskinen har jevn utsåing også i hellende terreng.

Grasfrømaskinen drives av traktormønstrede hjul med kjededrift til såkasse, denne er igjen utstyrt med et innstillingsratt for ønsket åpning på såhusene, og det er også to giringer å velge mellom med enkle grep, alt etter mengde og frøsort som skal mates ut. Etterharven justeres enkelt etter ønske ved å flytte låsetappene. 

Spesifikasjoner

  • 3-punkt feste
  • Justerbar etterharv
  • Røreaksel I såkasse
  • Traktormønstrede hjul med kjededrift; utstyrt med innstillingsratt
  • Justeres enkelt ved å flytte låsetappene
Modell Grasfrømaskin UM-6025 Grasfrømaskin UM-6030
Vekt 165 kg 185 kg
Arbeidsbredde 2.5 meter 3.0 meter
Total bredde 2750 mm 3230 mm
Høyde 1050 mm 1050 mm
Volum 99 l 120 l
Dekk 4.00 x 8 4.00 x 8
Ant. såhus 21 25

Andre kunder har også sett på:

Direkte såmaskin Underhaug
Grasfrømaskin

Direkte såmaskin Underhaug

Underhaug AS er et selskap som driver med produksjon av egne produkter for landbruket.

Småfrømaskin_tegosem_pöttinger_03Småfrømaskin_tegosem_pöttinger_03
Grasfrømaskin