Gressklipper Husqvarna Rider R 214C


Gressklipper Rider R 214C er en fleksibel og kraftfull gressklipper med en ensylindret motor med høyt moment og et fabrikkmontert kombiklippeaggregat på 94 cm som gir førsteklasses BioClip® (finfordeling) og utkast bak. Egnet for hus- og jordeiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, god manøvreringsevne og komfortabel kjøring. Pedalstyrt, hydrostatisk transmisjon, lett tilgjengelige kontroller og automatisk innkobling av knivene.

Effektiv Rider gressklipper med 94 cm Combi klippeaggregat, som gir førsteklasses BioClip® og bakutkast. Egnet for huseiere og grunneiere som krever høy effektivitet, brukervennlighet, overlegen manøvreringsevner og en hyggelig tur. Det leddstyrte styresystemet og frontmonterte klippeaggregatet betyr intuitiv betjening, utmerket tilgjengelighet for klipping og god oversikt over arbeidsområdet. Pedalstyrt hydrostatisk overføring, lett tilgjengelige kontroller og automatisk knivinngrep, gjør klippingen til en lek. Klippeaggregatet kan lett vippes opp i servicestilling for enkel rengjøring etter klipping. Denne Rider gressklipperen kan gjøre så mye mer enn å klippe plenen din. Takket være ekstrautstyr som snøskjær, tilhenger, moseriver og spreder, kan den vedlikeholde hagen og gårdsplassen din hele året.

  • BioClip; Gir utmerket resultat på områder som klippes ofte. Gresset hakkes i små biter som raskt brytes ned og føres tilbake til plenen som næring.
  • Nøkkelstart; Lett å få i drift under alle slags værforhold. Det er ikke nødvendig å bruke choken, bare å vri om nøkkelen og sett i gang. 
  • Serviceposisjon; Servicestilling på klippeaggregatet gir enkel rengjøring og service.
  • Husqvarna Connect; Med den smarte Husqvarna Connect-appen har du lett tilgang til nyttige tips, manualer og reservedeler. For ditt tilkoblede Bluetooth-utstyr, gir appen også tilleggsinformasjon som kjøretid og ladestatus, samt vedlikeholds- og servicebehov. Appen kan lastes ned gratis, fra App Store eller Google Play. 
 ModellGressklipper Rider R 214C
Motorfabrikant Husqvarna
Nominell effekt energi8,4 kW
Klippesystem Bioclip / bakutkast
Utklippet sirkel 30 cm

Ta gjerne direkte kontakt med Husqvarna selger Stian Skaufel på tlf: 48 16 58 80 eller mail: stian.skaufel@akershustraktor.no

Andre kunder har også sett på: