Ny Akershus Traktor avdeling i Rakkestad

Akershus Traktor har åpnet ny avdeling i Rakkestad. Firmaet har kjøpt den ledige Westrengeiendommen. Nå gleder vi oss til å fylle disse flotte lokalene med ny virksomhet, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

– Den sørlige delen av VIken eller gamle Østfold, er en region som vi lenge har hatt ønske og planer om å satse ekstra i. I dette flotte bygget får vi en god start på dette. Nå har vi flyttet virksomheten vi har etablert i Sarpsborg til Rakkestad. I tillegg har vi inngått avtale med servicebedriften Traktorsenteret AS som fra før driver sin virksomhet i deler av i bygget, om at de skal leies inn for å gjennomføre servicearbeid for avdelingen i tillegg til sine eksisterende kunder, sier Ole Hveem.

Akershus Traktor har vokst kraftig de senere årene og blitt en betydelig aktør innenfor import og salg av redskaper til landbruk og entreprenørvirksomhet i Norge. Siden etableringen for 35 år siden, har selskapet utviklet seg til en stor kjede av salgs og servicesteder og er også en av landets største traktorforhandlere, ja faktisk den største enkeltforhandleren for Valtra i hele Europa!

Som importør av velkjente merkevarer som Kuhn, Pöttinger, Sulky, Holms, og eneste forhandler av blant annet Hardi, har Akershus Traktor i dag en av markedets største redskapsporteføljer innenfor grasproduksjon, jordbearbeiding og veivedlikehold. Akershus Traktor er en del av BRI Industrier som også har en betydelig satsing på Landbruksbygg og på miljøteknologi som biogass og nærvind i tillegg til vanlig redskapsproduksjon med merkene Reime, Underhaug og Globus.

Ved å kjøpe Westrengbygget og starte virksomhet i Rakkestad, ønsker vi å bygge opp et kraftsentrum for redskapssalg og service i dette viktige landbruksområdet, sier Ole Hveem. Vi kunne ikke funnet et bedre lokale og plassering for dette og gleder oss virkelig til å komme i gang.

Per Svendsen i Traktorsenteret AS er meget godt fornøyd med at Akershus Traktor etablerer seg i lokalene og at de har fått en god samarbeidsavtale. – Våre medarbeidere har både høy kompetanse og god erfaring med service av landbruksredskaper. Dette samarbeidet med Akershus traktor vil gi oss et ekstra ben å stå på og betyr mye for oss fremover, sier han.

Sigbjørn Westreng som er en velkjent aktør i landbruksmaskinbransjen og har drevet egen forretning i Rakkestad tidligere, er også svært tilfreds med at Akershus Traktor har kjøpt og ønsker å satse videre i bygget.

– For det første er jeg glad for at vi nå får i gang en landbruksmaskinforretning. Det er denne virksomheten som bygget er designet for. Et stort og flott butikklokale, kontorer, møterom, et stort verksted, vaskehall og god uteplass er alt sammen utviklet med tanke på salg og service av landbruksmaskiner. Jeg er også glad for at det er nettopp Akershus Traktor som tar over. Dette er en organisasjon jeg har lært å kjenne som seriøs og solid og med et unikt ønske om å gjøre norsk matproduksjon både mer effektiv, lønnsom og bærekraftig.

Andre kunder har også sett på:

Høstkampanje med knallpriser
NYHET
Nyheter

Høstkampanje med knallpriser

Gjør et godt kjøp på redskaper hos Akershus Traktor nå! Vår høstkampanje som varer ut oktober, har meget gode priser på en rekke grasredskaper fra Kuhn og Pöttinger samt flere andre produkter. Klikk inn i kampanjeavisen med lenken nedenfor.

Se vår nye Kuhn produktkatalog
Nyheter

Se vår nye Kuhn produktkatalog

Kuhn produktkatalog for 2023 er nylig distribuert med Bondebladet. Her kan du se en digital versjon.

Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (3)Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_3190_vc (3)
Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en god sommer og lykke til med grashøstingen for alle som skal ta hånd om det. Trenger du hjelp eller nytt utstyr kan vi levere.

Godkjent som Miljøfyrtårn
NYHET
Nyheter

Godkjent som Miljøfyrtårn

Akershus traktor avdeling Jessheim er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette ble markert med kakeoverrekkelse på avdelingen denne uken da ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker kom på besøk.

EasyDrill såmaskinEasyDrill såmaskin
NYHET
Nyheter

Sky Easy Drill

Sky Easy Drill er en såmaskin som kan så inntil fire forskjellige grøder samtidig og legge dem i to ulike høyder sammen eller ved siden av hverandre.

Akershus Traktor i vekst
NYHET
Nyheter

Akershus Traktor i vekst

Akershus Traktor vokser i utbredelse. De siste to-tre årene har hele ni nye avdelinger kommet til. De siste nye avdelingene finner vi i Rakkestad, Vormstad og på Støren.