Robotgressklipper Husqvarna Automower 305

Husqvarna Automower® 305 robotgressklipper har en kompakt design og er ideell for mindre, komplekse hager på opptil 600 m2. Robotgressklipperen kan lett håndtere skråninger med en helling på opptil 40 %. Firehjuls plattform sammen med systematisk passasjehåndtering gir effektiv drift, og funksjonen for trippelsøk gir den raskeste veien hjem til ladestasjonen. Robotgressklipperen er utstyrt med værtimer, frostbeskyttelse og Automower® Connect@Home. Robotklipperen rengjøres og vaskes enkelt av med en slange.

  • Automower ConnectHome; Bluetooth løsning, Automower ConnectHome, gir deg full kontroll på robotklipperen på din telefon. Du kan enkelt starte, stoppe og parkere robotgressklipperen, sjekke status og justere innstillinger. Bluetooth kommunikasjon opp til 10 meters rekkevidde. Standard for alle Automower i 300-400 serien. 
  • Systematisk klipping i passasjer; For perfekt klipperesultat, kan robotklipperen stilles inn slik at den automatisk skifter klippemønster fra tilfeldig til systematisk modus i smale passasjer. 
  • Enkel rengjøring; Du kan vaske utsiden og udnersiden av robotgressklipperen med en hageslange. Ved å bruke det monterte vedlikeholdsverktøyet kan dekslet enkelt tas av, slik at rengjøringen blir enkel og du kan komme til overalt. 
  • Frostsensor; Robotgressklipperen stopper automatisk å klippe når det blir for kaldt for å beskytte gressplenen. 
 ModellRobotgressklipper Automower 305
Arbeidsområde 600 m² +/- 20 %
Typisk ladetid 60 min
Lydnivå db (A) garantert 59 db (A)
Maksimal helling innenfor arbeidsområdet 40 %
Maksimal helling ved grenseledning 15 %
Ladesystem Automatisk
Arealkapasitet per time 55²
Maks aktive time 10 t
Klippehøyde, min-maks 20-50 mm
Klippebredde22 cm
Justerbar klippehøyde Manuell 

Andre kunder har også sett på: