Rotorharv HR Kuhn

Jevn, nøyaktig tillaging av såbed

KUHN HR 1004 rotorharver er konstruert for å gi et jevnt såbed med én kjøring etter f.eks. pløying, noe som sparer både tid og penger. Disse rotorharvene legger grunnlaget for jevn, fin spiring. Dyp eller grunn harving, vår- eller høstarbeid, våte eller tørre forhold, disse rotorharvene er svært effektive under alle forhold.

Optimal forberedelse av såbed er avgjørende for å oppnå jevn spiring og rotutvikling. Mange faktorer krever at du jobber under forskjellige forhold. Det brede utvalget av tinder og utstyr samt det store spekteret av rotorhastigheter, er alle argumenter som vil sikre at du er fornøyd med din KUHN-motorharv. Ta en titt på Kuhn rotorharv for å beundre robustheten og det høye nivået på produksjonskvalitet.

Såbed av overlegen kvalitet

Tindholderposisjonering

Tindholderne til KUHN-motorharvene er plassert på en bestemt måte for å skape en gradvis jordblanding. Denne presise og eksklusive designen forhindrer at harven blir påvirket av negative vibrasjoner samtidig som den reduserer strømforbruket.

Kontroll av dybden

Høydejusteringen av valsen gjøres enkelt ved hjelp av begrensningsstifter. Fritt til å bevege seg nedover, beholder valsen hele grepet, selv om maskinen skulle løfte seg litt under arbeid. Den avrundede formen på stiften og stopperen sikrer et stort kontaktområde.

Perfekt finish

Den spesifikke utformingen av sidedeflektorene leder og kanaliserer jorda for å sikre god finish mellom passeringer. Festet på HRB-rullearmene følger deflektorene rullens arbeidshøyde. På HR 1004-serien er de montert på forsterkede armer. Effektiviteten og kvaliteten på arbeidet opprettholdes selv under steinete forhold.

Jevn, nøyaktig tillaging av såbed

KUHN 1004 rotorharver er konstruert for å gi et jevnt såbed med én kjøring etter f.eks. pløying, noe som sparer både tid og penger.
ModellArbeidsbreddeRammeMaks kraft
HRB 102 serie1,3 – 2,2 meterFast80 Hk / 60 kW
HRB 102 D serie2,6 – 3,1 meterFast140 Hk / 104 kW
HRB 103 D serie3,1 – 4,1 meterFast160 Hk / 119 kW
HR 1030 serie2,95 – 4,49 meterFast240 Hk / 270 kW
HR 1040 serie2,95 – 4 meterFast300 Hk / 320 kW
HR 1040 R serie5,9 – 8,1 meterSammenleggbar460 Hk / 500 kW

Andre kunder har også sett på:

Rotorharv_traktor_lion_pöttinger (30)Rotorharv_traktor_lion_pöttinger (30)
Rotorharv

Rotorharv Pöttinger Lion

LION traktor rotorharv er et robust redskap som arbeider pålitelig, selv ved hard og konstant belastning.