Rundballeklype Quicke

Håndterer rund- og firkantballer på en mer profesjonell måte

Rundballeklype Unigrip Quicke

Unigrip rundballeklype har en velprøvd design og lav nettovekt. Den utfører de samme oppgavene som Quicke Flexigrip. Valget mellom disse rundballeklypene avhenger av den enkelte brukerens arbeidsrutiner. Unigrip er også godt egnet for mindre firkantballer. Gripearmen fordeler trykket jevnt over et stort område, og dette gir en skånsom håndtering av ballene. Unigrip rundballeklype har stor rørdiameter og har ingen skarpe kanter, slik at ballplasten ikke blir skadet.

ModellRundballestørrelse (min-maks cm)Vekt (kg)
Unigrip rundballeklype 13090-130200
Unigrip rundballeklype 160120-160240
* Varierer avhengig av maskin og redskap
Rundballeklype Flexigrip Quicke

Oppbevaring av rundballene som står oppå hverandre reduserer risikoen for at luft og fukt kommer inn i ballene. Gripearmene er montert i sterke svingpunkter med utskiftbare foringer. Høyre eller venstre arm kan låses, men du har fremdeles en viss bevegelighet, noe som gjør det mulig å stable rundballene tett uten å skade plasten på ballene. I tillegg er gripearmene utformet slik at det er lett å trekke seg ut av ballen, og det er også en fordel når ballene skal stables tett. 

Den unike buede og avrundede formen og de 90 mm tykke rørene bidrar også sterkt til den veldig skånsomme håndteringen av både horisontale og vertikale baller. Legg spesielt merke til de lange og buende rørene, bøyd i ett stykke uten skarpe kanter og sveiser. Den øvre rørforlengelsen er en Qucike-spesialitet som gir betydelig bedre støtte når ballene håndteres horisontalt. 

ModellRundballestørrelse (min-maks cm)Vekt (kg)
Flexigrip rundballeklype 160120-160262
Flexigrip rundballeklype 200150-200287
* Varierer avhengig av maskin og redskap
Rundballeklype Quadrogrip TS Quicke

Den nye rundballeklypen Quadrogrip TS fra Quicke håndtere både store og små, firkantede, runde og selvfølgelig plastballer på en mer profesjonell måte. Den leveres med to alternative armlengder, alt basert på hva som er nødvendig. Armene strekker seg fra en smal og fleksibel hovedramme som reduserer plassen som kreves for håndtering/stabling av baller. Denne funksjonen er spesielt nyttig når du arbeider i bygninger, nære vegger eller når du stabler baller på en tilhenger.

Armene er festet på glideplater av plast som fjerner behovet for smøring som igjen forhindrer at fett kommer i kontakt med ballene/fôret. Quadrogrip TS kommer med to forskjellige armlengder, og på toppen av det er den også forbedret på forskjellige redskaper og tilbehør som gjør den veldig egnet for bruk av forskjellige lastere. Påmonterte redskapsfester som passer til alle redskapene til Quicke med 80 x 80 bjelker som gjør at redskapene kan brukes på et bredt spekter av maskiner som teleskoplastere, jordbrukstraktorer og hjullastere. 

ModellArmlengde 135 cmArmlengde 160 cm
Høyde, cm53,553,5
Maks balle str., cm200200
Min. balle str., cm6565
Minste bredde, cm175175
Største bredde, cm251251
Total dybde, mm180205
Vekt, kg420428
Maks ballevekt,kg15001500
* Varierer avhengig av maskin og redskap

Andre kunder har også sett på:

Rundballeklype_traktor_kombigrip_underhaug (6)Rundballeklype_traktor_kombigrip_underhaug (6)
Rundballeutstyr

Rundballeklype Underhaug

Rundballeklype for transport og stabling av rundballene på siden eller enden

Rundballeløfter enkel Underhaug
Rundballeutstyr

Rundballeløfter enkel Underhaug

Rundballeløfter med rulletinder for skånsom håndtering av rundballer i plast. Med Silagrap I (UM-7705) kan rundballene transporteres og stables uten å lage skader i plasten.

Rundballespyd Underhaug
Rundballeutstyr

Rundballespyd Underhaug

Rundballespyd enkel fjerning av plast og nett – kan også brukes som vanlig rundballegriper

Rundballeløfter dobbel Underhaug
Rundball- og siloredskap

Rundballeløfter dobbel Underhaug

Hydraulisk ballegriper med rulltinder. For skånsom transport og håndtering av 2 eller 3 rundballer i plast.

Hjulgrabb Underhaug
Rundball- og siloredskap

Hjulgrabb Underhaug

Hjulgrabb for transport og fordeling av gras, halm eller annet grøntfôr inne i fjøset eller rundt på gården.

SilosvansSilosvans
Rundballeutstyr

Silosvans Underhaug

Underhaug Silosvans er det samme redskapet som vår velkjente Multisvans som vi har videreutviklet og sveist en silogrind på.