Rundballepresse variabelkammer Kuhn VB 3100 Serie

Et enkelt, men likevel ekstremt pålitelig utvalg av variable rundballepresser laget for å produsere 4×5 og 4×6 rundballer av høy kvalitet.

KUHN rundballepresser med variabelt kammer tar pressing med høy tetthet til neste nivå. Enten man er en bonde som produserer et par hundre baller hver sesong, eller en entreprenør som produserer tusenvis av baller, så passer KUHN VB. VB 3100-serien består av et komplett utvalg av rundballepresser med variabelt kammer som passer til alle størrelser, ethvert budsjett og alle slags avlinger. Hvis man presser mest tørre materialer som høy og halm, er VB 3155 og 3185 de rette rundballepressene. Disse modellene gir de mulighetene og den ytelsen man forventer, uten å måtte montere tilleggsutstyr. VB 3160 og 3190 Premium rundballepresser fungerer godt med alt fra tungt surfôr til tørre maisstengler og i tillegg er de fullt ut ISOBUS-kompatible. KUHN VB 3165 og 3195 Premium XD rundballepresser er laget for å fungere under de tøffeste forhold over hele verden og er ideelle for de som trenger ekstra tette halmballer. Disse modellene er konstruert for høyproduksjon i stor skala og har HD komponenter som standard så de kan presse store mengder knallharde baller dag ut og dag inn.

Rask. Enkel. Pålitelig.

Et enkelt, men likevel ekstremt pålitelig utvalg av variable rundballepresser laget for å produsere 4×5 og 4×6 rundballer av høy kvalitet.

KUHN nett- og garnløsninger

Binding er et av de siste trinnene i utforming av en perfekt ball. Ballen skal bindes for å beholde formen og beskyttes mot ytre påvirkning fra sol og regn og luft. Jo kortere tid det tar å binde ballen, desto høyere effektivitet blir det i prosessen. KUHN nett- og garnløsninger garanterer pålitelig og sikker binding.

Nettpakking

Nettbinderen med aktiv strekking sikrer en jevn balleform og riktig stramming i nettet gjennom hele bindesyklusen. Nettet mates inn foran i pressekammeret så bindingen starter direkte. Et ekstra lager for nettruller gir plass for tilstrekkelig nett for lange økter. Nettrullen kan byttes enkelt mens man står trygt på bakken. KUHNs innovative konstruksjon opprettholder konstant nettspenning under hele pakkeprosessen. Nettbindesystemet kjører med 90% lavere hastighet enn ballens rotasjonshastighet for å strekke nettet uten at det brister. Når ballen forlater pressekammeret utvides den ikke., men holder sin form og tetthet. Nettbindesystemet sprer nettet ut til kanten på ballen for å hindre luftlommer når ballen pakkes inn. Det bidrar til å bevare fôrkvaliteten lenger.

Garnbinding

De doble bindesystemet reduserer prosessen til et minimum av tid. Knyttingen starter i på kanten av ballen, overlapper seg selv og går inn mot ballens midte. Midt på ballen overlapper de igjen. Det sikrer at garnet festes og at det ikke er løse ender. Om ønskelig kan VB leveres med en kombinasjon av garn og nettbinding.

Andre kunder har også sett på:

Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_f_3130 (2)Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_f_3130 (2)
Singel rundballepresse

Rundballepresse Pöttinger fastkammer Impress F

Pöttinger Impress F fastkammerpresse drives direkte fra terminalen (POWER CONTROL eller ISOBUS). Alle funksjoner kan kjøres automatisk eller kan betjenes fra kontrollpanelet på traktoren. Operatøren kan velge mellom automatisk og manuell drift. 

Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_v (3)Rundballepresse_traktor_pöttinger_impress_v (3)
Singel rundballepresse

Rundballepresse variabelkammer Pöttinger Impress V

Impress V variabelkammerpresse drives direkte fra terminalen (POWER CONTROL eller ISOBUS). Alle funksjoner kan kjøres automatisk eller kan betjenes fra kontrollpanelet på traktoren. Operatøren kan velge mellom automatisk og manuell drift.

Rundballepresse fastkammer FB 3100 Serie Kuhn
Singel rundballepresse

Rundballepresse fastkammer FB 3100 Serie Kuhn

Enestående balletetthet og lang levetid