Rundballevogn SilaTrailer Underhaug

Rundballevogn til traktor SilaTrailer, UM-9100 / UM-9200

UM 9100 og UM-9200 er konstruert for å plukke opp rundballer effektivt, og transportere de sikkert til en egnet lagringsplass. Rundballevognens rammeverk og den hydrauliske bakluken, sørger for at rundballene ligger trygt, og ikke faller ut under transport.

Disse redskapene trekkes etter seg som en vanlig tilhenger med traktorens krok. Redskapene er utstyrt med bremser og hydrauliske funksjoner, og er selvlastende- og lossende Opphentingen av rundballene er mest effektiv dersom de legges opp på en linje med en rundballeklype på forhånd, men man kan også plukke de opp en etter en ute på feltet, med redskapene. Man behøver heller ikke noen stor traktor til disse redskapene, og sparer da jordet for unødig jordpakking.

SilaTrailer rundballevogn til traktor er utstyrt med 2 hydrauliske løftesylindere for heving og senkning, og de runde rørene i bunn gjør at det glir lett og skånsomt på underlaget når det senkes helt ned på bakken.

Rørene er i tillegg vinklet ut i bakkant, og har da en selvsøkende virkning, slik at rundballene da ikke nødvendigvis trenger å ligge på en helt rett linje når man plukker de opp.

SilaTrailer rygges bak over rundballene, for så å løftes opp med hydraulikken-, bakluken lukkes med hydraulisk, og så er man klar til å transportere.

Draget foran er også utstyrt med en hydraulisk sylinder, slik at man kan justere vinkelen på vognen etter terrenget når man laster og losser rundballer med rundballevognen. Traktor SilaTrailer har også lys og varseltrekant montert bak.

Rundballevogn til traktor

Sikker transport av rundballer med traktor
ModellTraktor rundballevogn UM-9100Traktor rundballevogn UM-9200
Vekt165 kg185 kg
Lengde980 cm731 cm
Lengde, i åpen stilling1020 cm772 cm
Høyde232 cm232 cm

Andre kunder har også sett på:

Høstkampanje med knallpriser
NYHET
Nyheter

Høstkampanje med knallpriser

Gjør et godt kjøp på redskaper hos Akershus Traktor nå! Vår høstkampanje som varer ut oktober, har meget gode priser på en rekke grasredskaper fra Kuhn og Pöttinger samt flere andre produkter. Klikk inn i kampanjeavisen med lenken nedenfor.

Kjøp i dag – betal senere
KAMPANJE
Kampanje

Kjøp i dag – betal senere

Akershus Traktor kan nå tilby inntil 6 måneders betalingsutsettelse på grasutstyr fra Kuhn og Pöttinger redskaper og gjelder for kontrakter inngått i august til oktober.

Se vår nye Kuhn produktkatalog
Nyheter

Se vår nye Kuhn produktkatalog

Kuhn produktkatalog for 2023 er nylig distribuert med Bondebladet. Her kan du se en digital versjon.

God sommer!
Nyheter

God sommer!

Vi ønsker alle våre kunder og samarbeidspartnere en god sommer og lykke til med grashøstingen for alle som skal ta hånd om det. Trenger du hjelp eller nytt utstyr kan vi levere.

Haugen Motor AS

Åpningstider: Man - fre 08.00 - 16.00.

Godkjent som Miljøfyrtårn
NYHET
Nyheter

Godkjent som Miljøfyrtårn

Akershus traktor avdeling Jessheim er nå sertifisert som Miljøfyrtårn. Dette ble markert med kakeoverrekkelse på avdelingen denne uken da ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher i Ullensaker kom på besøk.