Rundballevogn Underhaug SilaTrailer

Rundballevogn til traktor SilaTrailer, UM-9100 / UM-9200

UM 9100 og UM-9200 rundballevogn er konstruert for å plukke opp rundballer effektivt. Den transporterer rundballene sikkert til en egnet lagringsplass. Rundballevognens rammeverk og den hydrauliske bakluken, sørger for at rundballene ligger trygt, og ikke faller ut under transport.

Disse redskapene trekkes etter seg som en vanlig tilhenger med traktorens krok. Redskapene er utstyrt med bremser og hydrauliske funksjoner, og er selvlastende- og lossende. Opphentingen av rundballene er mest effektiv dersom de legges opp på en linje med en rundballeklype på forhånd. Rundballevognen kan også plukke de opp en etter en ute på feltet, med redskapene. Man behøver heller ikke noen stor traktor til disse redskapene, og sparer da jordet for unødig jordpakking.

Rundballevogn til traktor

Sikker transport av rundballer med traktor

SilaTrailer rundballevogn til traktor er utstyrt med to hydrauliske løftesylindere for hev og senk. De runde rørene i bunn gjør at det glir lett og skånsomt på underlaget når det senkes helt ned på bakken.

Rørene er i tillegg vinklet ut i bakkant, og har da en selvsøkende virkning. Dette for at rundballene da ikke nødvendigvis trenger å ligge på en helt rett linje når man plukker de opp.

SilaTrailer rygges bak over rundballene, for så å løftes opp med hydraulikken-, bakluken lukkes med hydraulisk, og så er man klar til å transportere.

Draget foran er utstyrt med en hydraulisk sylinder, for å lettere justere vinkelen på vognen etter terrenget når man laster og losser rundballer med rundballevognen. Traktor SilaTrailer har også lys og varseltrekant montert bak.

ModellTraktor rundballevogn UM-9100Traktor rundballevogn UM-9200
Vekt165 kg185 kg
Lengde980 cm731 cm
Lengde, i åpen stilling1020 cm772 cm
Høyde232 cm232 cm