Rundballevogn SilaTrailer Underhaug

Rundballevogn til traktor SilaTrailer, UM-9100 / UM-9200

UM 9100 og UM-9200 er konstruert for å plukke opp rundballer effektivt, og transportere de sikkert til en egnet lagringsplass. Rundballevognens rammeverk og den hydrauliske bakluken, sørger for at rundballene ligger trygt, og ikke faller ut under transport.

Disse redskapene trekkes etter seg som en vanlig tilhenger med traktorens krok. Redskapene er utstyrt med bremser og hydrauliske funksjoner, og er selvlastende- og lossende Opphentingen av rundballene er mest effektiv dersom de legges opp på en linje med en rundballeklype på forhånd, men man kan også plukke de opp en etter en ute på feltet, med redskapene. Man behøver heller ikke noen stor traktor til disse redskapene, og sparer da jordet for unødig jordpakking.

SilaTrailer rundballevogn til traktor er utstyrt med 2 hydrauliske løftesylindere for heving og senkning, og de runde rørene i bunn gjør at det glir lett og skånsomt på underlaget når det senkes helt ned på bakken.

Rørene er i tillegg vinklet ut i bakkant, og har da en selvsøkende virkning, slik at rundballene da ikke nødvendigvis trenger å ligge på en helt rett linje når man plukker de opp.

SilaTrailer rygges bak over rundballene, for så å løftes opp med hydraulikken-, bakluken lukkes med hydraulisk, og så er man klar til å transportere.

Draget foran er også utstyrt med en hydraulisk sylinder, slik at man kan justere vinkelen på vognen etter terrenget når man laster og losser rundballer med rundballevognen. Traktor SilaTrailer har også lys og varseltrekant montert bak.

Rundballevogn SilaTrailer Underhaug string(11) «mPYrSwca-Xs»

Rundballevogn til traktor

Sikker transport av rundballer med traktor
ModellTraktor rundballevogn UM-9100Traktor rundballevogn UM-9200
Vekt165 kg185 kg
Lengde980 cm731 cm
Lengde, i åpen stilling1020 cm772 cm
Høyde232 cm232 cm

Andre kunder har også sett på:

Vår-DM 2023 er ute
NYHET
Nyheter

Vår-DM 2023 er ute

Akershus Traktors vår-DM for 2023 er publisert og distribuert med Bondebladet. Her kan du lese den digitalt.

Vormstad

Åpningstider: Man - Fre 07.30 - 15.30

Ny Akershus Traktor avdeling i Rakkestad
NYHET
Nyheter

Ny Akershus Traktor avdeling i Rakkestad

Akershus Traktor har åpnet ny avdeling i Rakkestad. Firmaet har kjøpt den ledige Westrengeiendommen. Nå gleder vi oss til å fylle disse flotte lokalene med ny virksomhet, sier daglig leder Ole Hveem i Akershus Traktor.

Maskinsenteret Sunnfjord

Opningstider:
Mandag til Fredag 08.00 - 16.00
Laurdag stengt

Import
Avdelinger