Slangespreder Vogelsang Rekord

Backpack er en stripespreder som er godt egnet til Norge. En kompakt og solid spredebom for slangespreding.

Vogelsang Rekord slangespreder representerer avansert teknologi for effektiv og presis gjødselspredning i landbruket. Slangesprederen fra Vogelsang er designet for å maksimere ytelsen og minimere miljøpåvirkningen. Med sin avanserte doseringsteknologi og nøyaktige distribusjon sikrer Rekord en jevn og målrettet spredning av gjødsel, og dermed optimal utnyttelse av næringsstoffene.

Slangesprederen er utstyrt med intelligente kontrollsystemer, som gjør det enkelt for brukeren å tilpasse spredningsmengder og justere arbeidsbredden. Den robuste konstruksjonen og høykvalitetsmaterialene gir pålitelighet under krevende forhold.

Vogelsang Rekord legger vekt på bærekraft og reduserer risikoen for gjødselavrenning, og dermed bidrar den til å opprettholde vannkvaliteten og beskytte miljøet. Denne slangesprederen er et nøkkelverktøy for moderne og effektivt landbruk, og den gir bønder muligheten til å øke avlingen og samtidig oppfylle miljøstandarder.

Med Vogelsang Rekord slangespreder får landbruket tilgang til cutting-edge teknologi som optimaliserer gjødselspredning, sikrer bærekraftig praksis og bidrar til en mer produktiv og miljøvennlig landbrukssektor.

Vogelsang Unispread kan leveres med spredebredde 6, 7,5, 9 og 10,5 meter. Slangene er 40mm innvendig diameter og felles opp når bommen blir foldet sammen. Sprederen kan foruten slepeslanger leveres med slepesko for enda mer presis plassering og redusert for-dampingsflate. Særlig aktuelt i voksende grøde. Svært driftssikre vertikale fordelere med enkel service gir stabil drift.

Sprederen er montert på en firepunkts fast ramme, kan også monteres som 3 punkt fast med hurtigkobling, Dette gjør det mulig med rask av/ på montering -omstilling av vogn til andre sprede typer eller for ren transport kjøring. Sprederen har hydraulisk inn og utfelling, modellene med slepesko leveres med EL hydraulisk betjening, med sentral for både med og uten LS. Et bredt utvalg av utstyr og pumpekombinasjoner er tilgjengelig, skreddersydd ditt behov.

  • Presis spreding med symmetrisk slange oppsett
  • Transport posisjon, brettes bak traktor
  • Hydraulisk utbretting av slangearmene
  • 3 punkt feste til traktor
  • Ekstra utstyr til traktor trengs ikke
  • Bredder fra 9 – 30 meter