Steingrep Lilleseth

Lilleseth steingrep gir traktorer kraft og presisjon for optimal håndtering av stein og tungt materiale. Med robust design og justerbare klør, oppnår du effektiv og pålitelig lastning, noe som gjør det til et uunnværlig verktøy for gårdsarbeid og anleggsprosjekter.

Lilleseth sitt steingrep til traktor er en kraftig løsning for håndtering av stein og tungt materiale. Dette robuste utstyret gir traktorføreren direkte kontroll over lasting, flytting og stabling av stein. Steingrepen er designet for å maksimere effektiviteten i arbeidsprosessen.

Steingrepet er utviklet med fokus på holdbarhet og funksjonalitet. De sterke klørne gir et solid og sikkert grep om steinene, reduserer risikoen for slipp og sikrer presis håndtering. Den justerbare designen gjør det enkelt å tilpasse grepet til ulike størrelser og former på steinene, og enkel montering gir praktisk og rask tilkobling til traktoren.

Med Lilleseth sitt steingrep kan traktoreieren effektivt takle oppgaver som fjerning av stein fra jordbruksland, anleggsplasser eller landskapsprosjekter. Denne investeringen gir ikke bare økt produktivitet og kostnadseffektivitet, men sikrer også en trygg og effektiv drift.

Lilleseth har et velkjent rykte for å levere pålitelige landbruksprodukter, og steingrepet er intet unntak. Med fokus på å tilby kraft, presisjon og pålitelighet gir Lilleseth sitt steingrep traktoreiere et pålitelig verktøy for tungmaterialehåndtering, og det er en essensiell ressurs for enhver som søker optimal ytelse og holdbarhet i sitt arbeid. Invester i Lilleseth sitt steingrep og få kontrollen over steinhåndteringen på gården eller byggeplassen din, og opplev den pålitelige kvaliteten som følger med Lilleseth-utstyr.

For frontlaster

  • 8 tenner for frontlaster
  • Vekt 260 kg
  • Bredde 150 cm
  • Meget kraftig konstruksjon
  • Størrelse 1,5 m, 8 tinder, SMS feste