Steingrep Underhaug

Underhaugs steingrep til traktor gir kraft og presisjon for enkel håndtering av stein og tungt materiale. Optimalt design for effektiv lasting og stabling. Ta kontrollen over tungmaterialehåndteringen på gården eller byggeplassen med pålitelig utstyr fra Underhaug.

Underhaugs steingrep til traktor gir deg kraft og presisjon for enkel håndtering av stein og tungt materiale. Med sterke klør og justerbar design kan du effektivt laste, flytte og stable stein, og tilpasse grepet til ulike størrelser og former.

Enkel montering gjør det raskt og praktisk å feste til traktoren. Dette robuste utstyret gir deg kontrollen over tungmaterialehåndteringen på gården eller byggeplassen, og Underhaugs pålitelige rykte sikrer langvarig ytelse. Invester i Underhaugs steingrep for å gjøre tungt arbeid mer effektivt og trygt.

For frontmontering er stengreppet perfekt til å fjerne overflatestein ved slodding, tromling, harving eller steinplukking.

En forhøyning i forkant på tindene øker steinens stabilitet under transport og gjør at steinen ikke så lett ruller av ved svansing. Både tinder og tverrør på steingrepen er laget i GLOBUS Herdet stål. GLOBUS Steingrep leveres i tre arbeidsbredder med lysåpning på 80 mm.

Leveres med påsveiset Triangel, 3-pkt, Trima/SMS eller Euro kobling.

ModellSteingrep GSGR17580Steingrep GSGR20080Steingrep GSGR23080
Bredde175 cm200 cm230 cm
Antall tinder17 stk19 stk22 stk
Lysåpning8 cm8 cm8 cm
Vekt245 kg275 kg300 kg