Tallerkenspreder Fransgård

Fransgård selvlastende tallerkenspreder er bygget robust, med driftssikre og gjennomtenkte detaljer

Selvlastende tallerkenspreder med hydraulisk drift og elektrisk trinnløs justering av sprede-bredde og mengde. Suveren ved spredning av store plasser eller veier med fortau. Kjent Fransgårdkvalitet, galvanisert for lang levetid!

Strøkassen er laget i høystyrkestål (Domex 420) med slitestål i toppen og på undersiden. Tallerkenen og lukkebeslag er laget i rustfritt stål. Kraftig hydraulisk motor og kjedetrekk med et kraftig strammehjul til drift av skruen med progressiv stigning og omrører. Strømaskinen har justerbar åpning til tallerken og hydraulisk lukkebeslag for tilførsel av strømaterialet.

Fransgårds nye selvlessende strømaskiner med valseutlegger er bygget robust, driftssikkert og med mange nye detaljer, og leveres i galvanisert (GA) utgave. Modellene produseres i mange størrelser og du vil derfor kunne finne en modell som passer perfekt til dine behov. Ekstrautstyr: Lessesylinder, mengderegulering hydraulisk eller EL-styring. Kan leveres med valgfri innfestning: A-ramme, SMS feste, Euro feste, Volvo BM feste, HMV feste, Blankt feste (påsveising) inkludert i prisen.

Høystyrkestål og andre gode materialer

Strøkassen er laget i høystyrkestål (Domex 420) med slitestål i toppen og på undersiden. Alle strømaskin FSK modellene er utstyrt med en hydraulisk motor med et kraftig kjedetrekk til drift av valse med spiralformet knopper og omrører, som forsikrer jevn spredning av det ønskede spredningsmaterialet. Valsen er også utstyrt med steinutløser og hurtigtømmer. Det nye steinutløsersystemet med 22 stk bladfjærer sikrer at større stein kommer ut, samtidig som det er minimalt med ekstra strømateriell som kommer ut.

Med de mange forskjellige typene fjæring til sprederne, blir fleksibel installasjon tilpasset til individuelle behov mulig. Modellene kan, som et valgfritt ekstrautstyr, blir utstyrt med kvantitetskontroll, kontrollert enten hydraulisk eller elektrisk. Med denne funksjonen kan du redusere mengden strømateriale som brukes og derfor spare penger.

DETALJER FRANSGÅRD STRØMASKIN FSK:

Fjærer

De mange bladfjærene i tredels rustfritt stål gir jevnt trykk på gummiskjermen, og sikrer optimal spredning av strømaterialet. Fjærene er montert individuelt og fungerer som steinutløsere, slik at større steiner eller klumper slipper gjennom uten at store mengder strømateriell følger med.

Bilde av Fjærer
Bilde av Fjærebom

Kasse

Kassen på strømaskin FSK er forsterket med en ekstra stålkant på både topp og bunn, og forsterkningen på bunnen er rettet utover, slik at arbeidsbredden på maskinen ikke blir kompromittert. På innsiden er kassen forsterket med vertikale flatjern på toppen for stabilitet – selv under lasting av maskinen. Den innvendige utformingen på strøkassa sørger for jevn og optimal mating av valsen samt en total tømming av kassen hver gang. Designet på kassen skaper en kompakt maskin som sitter nærme traktoren, men som fortsatt kan brukes som selvlastende. Alle strøkassene er varmegalvaniserte.

Bilde av kasse fra siden 2
bilde av bunn fra siden
Bilde av innvendig forsterking kasse
  • Volum 1800 liter
  • Spredebredde 2 – 8 meter
  • GPS styring av mengde som ekstrautstyr
ModellStrøkasse FSK 1000GAStrøkasse FSK 1500GA
Vekt (frakt vekt)429 kg510 kg
Arbeidsbredde200 cm230 cm
Volum1000 l1500 l
Nyttelast463 kg uten feste510 kg uten feste
Ytre mål225 cm255 cm
Karmhøyde200 x 98 cm230 x 98 cm