Tømmerhenger 104 Kesla

For privat bruk og profesjonell bruk i mindre skala

Med over 30 års erfaring er Kesla verdens ledende produsent av tømmerhengere. Selskapet tilbyr markedets bredeste skogstrailerprogram for traktorer som kan brukes til hogst og transport. Det brede utvalget har akkurat de riktige alternativene for både små og store behov.

Kesla tømmerhengere er produsert for bruk hele året og er derfor underlagt streng kvalitet og sikkerhetskontroll. Kesla tømmerhengere har utmerket stabilitet og belastning, slep og terrengegenskaper. Tømmerhengeren kjører i jevne sport og er veldig lydhør overfor sjåføren. Kesla er din beste kollega for krevende tømmerleveranse og har en bærekraft som allerede er et konsept på markedet.

Kesla 104- tømmerhengeren er egnet for privat vedkjøring eller profesjonell bruk i liten skala. Som alle andre Kesla tømmerhengere har den en frontbeskyttelsesport som standardutstyr, samt støtte for frontvernporten mellom porten og de første støttene. Lastens lasterom er 2 m2. Takket være konstruksjonen med en enkel ramme kan tømmerhengeren utstyres med rammeutvidelse, som muliggjør transport av enda lengre tømmerstokker, når det er nødvendig. Forlengelsen gir en økt vognlengde opp til 1 055 mm.

Sikkerheten kan forbedres med hydrauliske bremsetromler på alle fire hjul eller pneumatiske bremser. Med flere tilgjengelige ekstrautstyr kan du skreddersy tømmerhengeren etter dine behov.

Skogskran i Kesla 200-serien kan anbefales til denne tømmerhengeren.

ModellTømmerhenger Kesla 104
Produktfamilie104
Bærekapasitet10 t
Vekt inkludert frontskjerm, strålkontroll og ekstra bunk1 620 kg
Total lengde5 562 mm
Total bredde2 213-2 469 mm
Belastningsområde2,4 m²
Lastområde lengde3 455-3 878 mm
Bakkeklaring550-600 mm
Bunks / posts (standard)3/6
Hydraulisk beskyttet hengerfeste33 o