Tømmerhenger Kesla 104

For privat bruk og profesjonell bruk i mindre skala

Kesla 104- tømmerhengeren er egnet for privat vedkjøring eller profesjonell bruk i liten skala. Som alle andre Kesla tømmerhengere har den en frontbeskyttelsesport som standardutstyr, samt støtte for frontvernporten mellom porten og de første støttene. Lastens lasterom er 2 m2. Takket være konstruksjonen med en enkel ramme kan tømmerhengeren utstyres med rammeutvidelse, som muliggjør transport av enda lengre tømmerstokker, når det er nødvendig. Forlengelsen gir en økt vognlengde opp til 1 055 mm.

Sikkerheten kan forbedres med hydrauliske bremsetromler på alle fire hjul eller pneumatiske bremser. Med flere tilgjengelige ekstrautstyr kan du skreddersy tømmerhengeren etter dine behov.

Skogskran i Kesla 200-serien kan anbefales til denne tømmerhengeren.

Kesla er en av verdens ledende produsenter av tømmerhengere med over 30 års erfaring. Kesla tilbyr et stort utvalg av tømmerhengere for traktorer, med en rekke bruksområder fra tømmerhogst til transport. Vårt omfattende utvalg har en perfekt løsning for hver bruker.

KESLA-tømmerhengere er designet for å tåle tung bruk året rundt, og det er grunnen til at de gjennomgår strenge kvalitets- og sikkerhetstestinger. Stabiliteten, bæreevnen, kjøre- og terrenghåndteringsegenskapene til KESLA tømmerhengere er suverene. Tilhengerens kjørebane forblir jevn og den adlyder lett sjåføren. I krevende tømmerhogst er Kesla den beste partneren, en kjent for sin holdbarhet.

ModellTømmerhenger Kesla 104
Produktfamilie104
Bærekapasitet10 t
Vekt inkludert frontskjerm, strålkontroll og ekstra bunk1 620 kg
Total lengde5 562 mm
Total bredde2 213-2 469 mm
Belastningsområde2,4 m²
Lastområde lengde3 455-3 878 mm
Bakkeklaring550-600 mm
Bunks / posts (standard)3/6
Hydraulisk beskyttet hengerfeste33 o