Tømmerhenger Kesla 114

For privat vedtransport og småskala entreprenører selv i vanskelig terreng

KESLA 114 tømmerhenger har en netto bæreevne på 10 tonn. De egner seg for ulike arbeider, inkludert kontraktsarbeid. 114-tilhengeren er tilgjengelig med ettermontert rulledrift (H), med rulledrift (HD) eller med solid skipsdrift (ND).

Med rammeforlengelse (tilbehør) øker driftslengden opp til 1 055 mm. For å øke sikkerheten er de hydrauliske 4-hjuls trommelbremsene og pneumatiske 4-hjulsbremsene tilgjengelig som tilbehør. Med tilgjengelig tilbehør kan du enkelt skreddersy tilhengeren nøyaktig til dine behov.  

Nå er det mulig å montere en litt større kran på toppen av tilhengerens ramme enn tidligere. Større kran gir deg mer rekkevidde og kraft til arbeidet, og denne KESLA 114HD-modellen kan bære den med stolthet uansett hvor du jobber!

Kesla er en av verdens ledende produsenter av tømmerhengere med over 30 års erfaring. Kesla tilbyr et stort utvalg av tømmerhengere for traktorer, med en rekke bruksområder fra tømmerhogst til transport. Vårt omfattende utvalg har en perfekt løsning for hver bruker.

KESLA-tømmerhengere er designet for å tåle tung bruk året rundt, og det er grunnen til at de gjennomgår strenge kvalitets- og sikkerhetstestinger. Stabiliteten, bæreevnen, kjøre- og terrenghåndteringsegenskapene til KESLA tømmerhengere er suverene. Tilhengerens kjørebane forblir jevn og den adlyder lett sjåføren. I krevende tømmerhogst er Kesla den beste partneren, en kjent for sin holdbarhet.

ModellTømmerhenger Kesla 114HD
Produktfamilie114
Bærekapasitet 10 t
Vekt inkludert frontskjerm, strålkontroll og ekstra bunk1 960 kg
Total lengde 5 562 mm
Total bredde2 275 mm
Belastningsområde2,4 m2
Lastområde lengde3 665 – 4 245 mm
Bakkeklaring550 – 600 mm
Bunks / posts (standard) ()3/6
Hydraulisk beskyttet hengerfeste 33 o