Tømmerklo Kesla 19GX

Kesla 19GX tømmerklo er designet for felling og lasting av energitre. Den enkle strukturen og driftsprinsippet gjør den ekstremt pålitelig. Det er raskt å bytte fellingshode i lasteren, siden det ikke er behov for ekstra slange eller ledninger. En genial tiltfunksjon er integrert i enheten, slik at gjøreren kan bestemme når treet faller. Fellingshodets blad er lett å slå av, og deretter kan hodet brukes til lasting akkurat som en vanlig gripe.

Kesla 19GX tømmerklo kan brukes med Kesla 200-500 serie skogskran.

I vårt brede KESLA proG-gripeutvalg er det enkelt å finne en optimal gripe for enhver bruk, enten det er for tømmer, for bioenergi eller for gjenvinningsindustrien. Utvalget inkluderer tømmergripere med areal fra 0,18 m2 til 0,5 m2. Den fornyede geometrien øker ytelsen til tømmerforedling; grunnet nye rammeløsninger er holdbarhet og pålitelighet tatt til et helt nytt nivå.

ProG-gripeserien har mange attraktive funksjoner. Kjeve-geometrien er utformet slik at den samler opp en full last med tømmer, holder stokkstansene rett og pæler dem enkelt. Kjevespissene er utstyrt med en rett del, som hjelper til med å samle enkeltstokker. Kjevespisser beveger seg parallelt med bakken når de er lukket og kjevespissene er nærmere hverandre. Dette minimerer mengden ekstra materialer som gripes. 

Du kan finne flere gripere i seksjonen for tømmerutstyr og lastebil- og industrikraner.

ModellTømmerklo Kesla 19GX
Maks gripeåpning770 mm
Maks driftstrykk190 bar
Anbefalt oljetrykk40-60 l/min
Vekt185 kg
Maks kuttdiameter180 mm