Tømmerklo Kesla proG26E

Kesla tømmerklo proG26E er den minste produktmodellen for tømmerklo. Den er ekstremt egnet for alle traktorlastere. Håndtakets konstruksjon er sterk, noe som gjør den ideell for profesjonell bruk i forvaltningen av energitre.

I vårt brede KESLA proG-gripeutvalg er det enkelt å finne en optimal gripe for enhver bruk, enten det er for tømmer, for bioenergi eller for gjenvinningsindustrien. Utvalget inkluderer tømmergripere med areal fra 0,18 m2 til 0,5 m2. Den fornyede geometrien øker ytelsen til tømmerforedling; grunnet nye rammeløsninger er holdbarhet og pålitelighet tatt til et helt nytt nivå.

ProG-gripeserien har mange attraktive funksjoner. Kjeve-geometrien er utformet slik at den samler opp en full last med tømmer, holder stokkstansene rett og pæler dem enkelt. Kjevespissene er utstyrt med en rett del, som hjelper til med å samle enkeltstokker. Kjevespisser beveger seg parallelt med bakken når de er lukket og kjevespissene er nærmere hverandre. Dette minimerer mengden ekstra materialer som gripes. 

Du kan finne flere gripere i seksjonen for tømmerutstyr og lastebil- og industrikraner.

ModellTømmerklo Kesla proG26E
Vekt (kg)140 kg
Areal (m2)0,15 m2
Driftstrykk (MPa)21 MPa
Maks last (kg)2000 kg