Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie

Moderne konstruksjon og stor kapasitet

KUHN FC 3125 DF, 3525 DF og 3525 F frontmonterte skiveslåmaskiner setter en ny standard i markedet når det gjelder pålitelighet og holdbarhet. Disse slåmaskinene har en attraktiv, funksjonelt utformet kobling som gir eksepsjonell evne til å følge underlaget og er fleksibel nok til å tilpasse seg endringer som oppstår mens man slår. Den kompakte rammen, formet som en hammerhai, gir bedre sikt for føreren.

Disse maskinene har den kraftige OPTIDISC® Elite slåttebjelken. Den er livstidssmurt og sammenføyet med gjennomgående skruer. Det betyr minimalt vedlikehold og maksimal slåttekapasitet Stengelbehandlingens intensitet kan tilpasses avlingene ved bruk av DIGIDRY® stengelbehandler med fingre og to hastigheter eller DIAMOND BLOCK®med gummivalser LIFT-CONTROL® hydropneumatisk fjæring begrenser forurensning i fôret og gjør maskinen mindre sårbar for sammenstøt med faste hindringer i feltet.

PROTECTADRIVE®-sikkerhet betyr maksimal pålitelighet og rask reparasjon, og FAST-FIT® knivfeste gjør det raskt å skifte kniver ved hjelp av et enkelt verktøy. For enda større produktivitet, kan man kjøre en KUHN FC 25 F-serie frontmontert slåmaskin med en KUHN FC 30 serie bakmontert slåmaskin for den ultimate trippelkombinasjon. Den totale samlede arbeidsbredden, opptil 8,3 m, slår store felt på kort tid, mens en rekke spesielle funksjoner øker effektiviteten, reduserer vedlikeholdsbehovet og gir liten nedetid.

Moderne konstruksjon og stor kapasitet

KUHN FC 1025 F-serie frontmonterte slåmaskiner, med arbeidsbredder på 3,11 og ,50 m, kan brukes alene, eller som del av en trippelkombinasjon, slik at man får en arbeidsbredde på opptil 8,3 m.

Eksepsjonell evne til å følge underlaget

Enestående evne til å følge underlaget

Frontmonterte slåmaskiner må være fleksible nok til å følge underlaget uansett hvordan det er, og, de må tåle store påkjenninger. KUHN frontmonterte slåmaskiner er laget for dette. De har et unikt pendeloppheng med stor bevegelighet. De pendler opp til 30° til høyre og venstre og har en vertikal vandring på 70 cm.

LIFT-CONTROL® hydropneumatisk fjæring

LIFT-CONTROL® er mye mer enn bare et opphengssystem med nitrogenakkumulator i stedet for tradisjonelle fjærer. Den store fordelen med LIFT-CONTROL® ligger i hvordan bevegelseskreftene virker på slåttebjelken. Ingeniørene hos KUHN har lykkes med å lage en dynamisk fjæring i motsetning til de passive systemene , som ellers er vanlig.

Når kraften som utøves mot slåttebjelken øker, letner slåttebjelken i LIFT-CONTROL®-systemet automatisk. Jo større kraft, jo lettere blir slåttebjelken.

Fordeler:

  • Konstant marktrykk
  • NON-STOP sikkerhetsutløser
  • Følger nøyaktig etter underlaget
  • Mindre forurensning i fôret
  • Minimal skade på grastorva

DIGIDRY ® stengelbehandler med fingre

DIGIDRY ® stengelbehandler med fingre trenger lite vedlikehold og bidrar til jevn tørking av gras og belgvekster under forskjellige forhold. Bred rotor og stengelbehandler med fingre sørger for at plantedelene gnis mot hverandre så det beskyttende vokslaget rives opp. Dermed øker fordampingen fra plantene og tørkeprosessen går raskere. Den innebygde sikkerhetsutløseren bøyer tindene bakover så de ikke skades hvis de treffer fremmedlegemer i avlingen.
Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie

DIAMOND BLOCK® stengelbehandler

DIAMOND BLOCK® gummivalser for stengelbehandlere er den eneste gummivalsen som er konstruert spesielt for stengelbehandling på en skiveslåmaskin. Det horisontale, ujevne diamantmønsteret sørger i større grad for at avlingen kan krympes når den kastes ut i en vinkel fra skiven. Presset og åpningen mellom valsene kan justeres på jordet, raskt og enkelt.
Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie

Direkte drift

Direkte drift av stengelbehandleren gir mindre vedlikehold og det er ingen reimer i systemet. Påliteligheten bedres betydelig når man arbeider i lange avlinger som f.eks. raigras.
Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie

Innebygget rotorbeskyttelse

For å hindre skade på stengelbehandlerens girkasse i tilfelle overbelastning eller inntak av et stort fremmedlegeme er girkassen beskyttet av en skjærebolt. Hvis den ryker, går det raskt å dreie det indre navet på plass og sette i ny skjærebolt før man kan fortsetter slåtten.

Andre kunder har også sett på:

Frontslåmaskin_traktor_pöttinger (13)Frontslåmaskin_traktor_pöttinger (13)
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Novacat Alpha Motion PRO

Et svært raffinert redskapsoppheng gir Alpha Motion frontslåmaskin de beste terrengegenskaper.

Frontslåmaskin Novacat Classic
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Novacat Classic

Moderne design – klassisk driftsikkerhet

Frontslåmaskin Kuhn GMD 1025 serie
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Kuhn GMD 1025 serie

Moderne, stilig og effektiv