Frontslåmaskin Kuhn GMD 1025 serie

Moderne, stilig og effektiv

Med sine GMD 25 F modeller er KUHN markedsreferansen blant frontmonterte skiveslåmaskiner.  Disse slåmaskinene har et meget godt, funksjonelt utformet oppheng som får dem til å følge underlaget under selv svært krevende forhold. Den kompakte hammerhai-formede rammen, gir føreren full oversikt. Disse maskinene har den kraftige OPTIDISC® ELITE slåttebjelken. Den er livstidssmurt og skivenes opplagring er festet med lange, gjennomgående skruer. Det er en solid, vedlikeholdsfri konstruksjon med meget gode slåtteegenskaper. PROTECTADRIVE® beskytter maskinen maksimalt og FAST-FIT® hurtigkobling på knivene gjør det mulig å skifte dem raskt ved hjelp av en enkel spesialnøkkel.  For å øke slåttekapasiteten kan en frontmontert GMD 25 F-modell kombineres med en bakmontert KUHN GMD 30 modell.

Moderne, stilig og effektiv

KUHN GMD 25 F-serie er frontmonterte slåmaskiner med arbeidsbredder fra 3,10 til 3,50 som kan brukes alene, eller som en del av en trippelmontasje med arbeidsbredde opp til 9,90 m

OPTIDISC® ELITE slåttebjelke: Rent og jevnt snitt

Livstidssmurt OPTIDISC® ELITE slåttebjelke

OPTIDISC® ELITE slåttebjelke har en flat, strømlinjeformet profil så jord og avling ikke samles opp, men flyter jevnt over, selv under tunge, vanskelige forhold.  Slåmaskinene har kniver med FAST-FIT® hurtigkobling som standard. OPTIDISC® ELITE slåttebjelke er livstidssmurt uten behov for oljeskift eller annet vedlikehold. De høypolerte tannhjulene og den syntetiske giroljen sørger for at dette systemet ikke krever regelmessig vedlikehold. Man behøver aldri å skifte olje på slåttebjelken.

Ulik avstand mellom skivene

OPTIDISC® ELITE har en spesiell konstruksjon der avstanden mellom skivene varierer med rotasjonen.

  1. Mindre avstand gir renere snitt: Liten avstand der skivene løper fra hverandre gir større overlapping mellom knivene. Det gir et rent snitt, selv når graset er kort eller lett.
  2. Større avstand gir bedre fôrgjennomgang: Større avstand der skivene løper mot hverandre gir bedre avlingsstrøm gjennom maskinen. Avlingen kastes av skivene med det samme. Det bidrar ytterligere til et jevnt snitt.

Kniver med FAST-FIT® feste er standard

Med FAST-FIT® hurtigkobling på knivene går det fort å bytte kniver ved hjelp av en enkel spesialnøkkel. Så er det ingen grunn til å kjøre med sløve eller ødelagte kniver. Med FAST-FIT® går det opp til 50% raskere å bytte kniver, sammenlignet med et standard-system.

Konvergerende tromler

De konvergerende tromlene og OPTIDISC® ELITE slåttebjelke lager jevne ranker som er smale nok til å passe mellom traktorhjulene så man unngår å kjøre i det som allerede er slått. Tromlene drives via faste akslinger så de har full effekt under alle slags forhold.

PROTECTADRIVE®

  • PROTECTADRIVE® sikkerhet: Hvert minutt som kan spares i en travel sesong er verdifullt. PROTECTADRIVE® beskytter slåttebjelken mot dyre og langvarige reparasjoner. Dersom en skive møter en hindring og bråstopper kan akselen som holder skiven ryke i en bruddanvisning rett over lageret. Dermed er selve tannhjulet beskyttet.
  • Ekstra stivhet der det trengs: Skivenes opplagring har lange bolter som går gjennom hele slåttebjelken. Det gir økt stivhet i slåttebjelken og en meget solid innfesting av skivene. Skivens drivlinje ligger fast, konstruksjonen er pålitelig og vedlikeholdskostnadene er minimale.
  • Drivlinje av tannhjul: Kraftoverføringen i slåttebjelken går via tannhjul i alle KUHN slåmaskiner og effekttapet er derfor lite. I motsetning til andre slåttebjelker bruker KUHN like store tannhjul. Det reduserer dreiemoment. Resultatet er en meget pålitelig slåttebjelke med lang levetid.

Andre kunder har også sett på:

Frontslåmaskin_traktor_pöttinger (13)Frontslåmaskin_traktor_pöttinger (13)
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Novacat Alpha Motion PRO

Et svært raffinert redskapsoppheng gir Alpha Motion frontslåmaskin de beste terrengegenskaper.

Frontslåmaskin Novacat Classic
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Novacat Classic

Moderne design – klassisk driftsikkerhet

Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie
Frontslåmaskin

Frontslåmaskin Kuhn FC 1025 serie

Moderne konstruksjon og stor kapasitet