Jordfres Kuhn EL 122/162

Konstruert for lang levetid og enkel betjening

KUHN-jordfresere EL 122 og EL 162 dekker de aller høyeste krav til effektiv fresing. Som for alle KUHN-redskaper har disse maskinene en solid konstruksjon. KUHN EL 122 og 162 har pålitelige girkasser med forsterkede drivlinjer, kraftig rammekonstruksjon, freserrotorer med større diameter, ny profil på freserhuset og dobbelt leddelt ledeplate bak for aggressiv fresing.

Konstruert for lang levetid og enkel betjening

KUHN EL 122 og EL 162 jordfresere er beregnet på traktorer med opptil henholdsvis 125 hestekrefter og 165 hestekrefter. De er konstruert for praktisk bruk, med raske og enkle justeringer.

En freserrotor som passer til din dyrkingsmetode

CultiRotor (C-kniver)

C-kniven har en buet form som er effektiv til blanding og gir en jevn overflate på såbed. Seks kniver per flens gir god nedtrengning og blanding. Knivene er festet til freserrotoren ved hjelp av motflenser for økt holdbarhet i hard og steinete jord.

CultiPlow

Den høye tettheten og knivposisjonen på freserrotoren CultiPlow smuldrer effektivt, samtidig som risikoen for blokkering av freserrotoren begrenses. Venstre og høyre vinkel på knivene gir god utjevning ved at de flytter jord fra side til side.

CultiTiller

Den fremoverlente posisjonen på freserrotoren CultiTiller løfter og skjærer jorden effektivt. Venstre og høyre vinkel på knivene gir god utjevning ved at de flytter jord fra side til side. Med 40 % flere frie kniver enn CultiPlow, gir CultiTiller et overlegent resultat under varierte forhold som våt, klebrig jord og mye planterester.

Andre kunder har også sett på:

Jordfres Kuhn EL 282
Jordfres

Jordfres Kuhn EL 282

Proff maskin for profesjonell bruk

Jordfres Kuhn EL 402 R
Jordfres

Jordfres Kuhn EL 402 R

Lager et jevnt, konsekvent såbed for planting/såing