Jordfres Kuhn EL 402 R

Lager et jevnt, konsekvent såbed for planting/såing

Jordfreseren KUHN EL 402 R er konstruert, produsert og bevist for store arealer og krevende bruk. Med en arbeidsbredde på ’3” 6,2 meter oppnås en enorm kapasitet. Den 22-tommers CultiRotor med bransjeledende DuraKUHN-kniver, kombinert med den unike trippelkjølingen av girkassen holder maskinen i gang under alle forhold.

Lager et jevnt, konsekvent såbed for planting/såing

EL 402 R er konstruert for krevende oppgaver, og inkluderer funksjoner som bransjeledende CultiRotor med DuraKUHN-kniver og trippelkjølt girkasse.

Hydraulisk nivellering og dybdejustering

Hvert felt er forskjellig. For å oppnå et godt resultat på forskjellige jordtyper og under varierte forhold, er det viktig å kunne justere maskinen raskt og enkelt. Derfor kan det bakre freserdekslet justeres hydraulisk fra førerhuset for å oppnå ønsket intensitet og arbeidsdybde.

KTS20 girkassemonitor

Seks sensorer overvåker kontinuerlig i girkassen samt rotorturtallet. Vi terminalen i førerhuset gis det en alarm dersom girkassetemperaturen er for høy, eller dersom en av sikkerhetskoblingene er utløst.

DuraKUHN CultiRotor-kniver

DuraKUHN CultiRotor-knivene kan enkelt tilpasses til intensiv fresing under de vanskeligste forhold. Knivene er herdet, og har høy slitestyrke og lang levetid. Knivene er 10 mm tykke og er festet i motflenser.

MaxiPacker Roller

Disse pakkevalsene er forskjøvet sammenlignet med rotorene. Dette etterlater en jevn overflate uten “kammer”mellom dragene.

Jevn jord

For å sikre en jevn overflate uten “kammer”mellom dragene dekker pakkevalsen litt mer enn selve arbeidsbredden på 6,5 meter. Forbindelsen mellom pakkevalsene er forskjøvet med 10 cm i forhold til de to freserrotorene. Dette eliminerer “kammen” midt bak maskinen. På denne måten blir hele overflaten jevn og fin.

Andre kunder har også sett på:

Jordfres Kuhn EL 122/162
Jordfres

Jordfres Kuhn EL 122/162

Konstruert for lang levetid og enkel betjening

Jordfres Kuhn EL 282
Jordfres

Jordfres Kuhn EL 282

Proff maskin for profesjonell bruk