Plog Kuhn Vari-Leader

Solid konstruksjon som holder år etter år.

Med KUHN Vari-Leader plog kan pløyebredden endres fra førerhuset – mens det pløyes. Dette er ekstra nyttig på felter med dårlig arrondering og der det er svært forskjellig jord.

Solid konstruksjon som holder år etter år

På Kuhn Vari-Leader plogene kan plogbredden justeres når du er på farten fra førerhuset. Dette er gunstig for pløying i mindre og ikke firkantede felt, og når man pløyer forskjellige jordtyper.

NSH-steinutløser (Non-Stop Hydraulic)

Dersom en plogkropp møter f.eks. en jordfast stein løser NSH øyeblikkelig ut og kroppen går bak- og oppover. Når hindringen er passert, øker trykket og fører plogkroppen raskt tilbake til stilling. Systemet fungerer også som en støtdemper i steinete undergrunn, noe som øker plogens levetid.

Vendehode og ramme

Den solide, robotsveiste rammen måler ca. 7 ”x 7”.

Hydraulikkventiler

Hydraulisk sekvensering er standard, noe som betyr færre ventiler for betjening på vendeteigen. Brukervennlighet er alltid viktig – ikke minst på store maskiner. Med dette systemet er det færre hydrauliske ventiler som må betjenes på vendeteigen. Hydraulisk sekvensering tillater også automatisk folding av forskyvningen når plogen løftes.

Andre kunder har også sett på:

Plog_pöttinger_servo_45 (18)Plog_pöttinger_servo_45 (18)
Plog

Plog Pöttinger SERVO

Pöttinger Servo ploger fungerer godt på alle jordarter

plog_kuhn_vari-manager (11)plog_kuhn_vari-manager (11)
Plog

Plog Kuhn Vari-Master

Den allsidige! Plogen er tilgjengelige med hydraulisk justerbar pløyebredde – Vari-Master som kan justeres fra førerhuset.