Plog Kuhn Vari-Master

Den allsidige! Plogen er tilgjengelige med hydraulisk justerbar pløyebredde – Vari-Master som kan justeres fra førerhuset.

Med et bredt utvalg av antall skjær og forskjellig skumutstyr, er KUHN Vari-Master semi-monterte ploger egnet for mellomstore traktorer og varierte arbeidsforhold. Disse plogene er tilgjengelige med hydraulisk justerbar pløyebredde – Vari-Master som kan justeres fra førerhuset.

Den allsidige plogen

For pløying i kupert terreng, har den semi-monterte vognplogen Vari-Master  eksepsjonell god konturfølging grunnet den leddede konstruksjonen. En semimontert plog går lettere og smidigere enn en trepunktsmontert – og ikke minst: Den krever ikke stor løftekraft.

Hydraulisk sekvensering

Den samme spaken styrer både løfting og vending av plogen i en kombinert automatisk sekvensert operasjon: Dette forenkler snuing på vendeteigen og sparer føreren for en mer kompleks operasjon.

Stor hydraulisk sideforskyvning

Store justeringer kan foretas i plogforskyvningen (vinkelen i forhold til traktoren) fra førerhuset ved å aktivere en av de hydrauliske ventilene. Dette gir enkel tilpasning til alle mulige sporvidder.

Ramme-pendling

Ramme-pendling gjør at plogen kan følge bølgende terreng for en konstant pløyedybde langs hele plogens lengde. Når de fremre plogkroppene løftes opp, holder de bakre arbeidsdybden til full løft. Dette gir en rett avslutning mot vendeteigen.

Tohjuls undervogn

Tohjulsunderstellet gir betydelig reduksjon i belastningen på traktorens trekkstenger under vendingen.

Andre kunder har også sett på:

Plog_pöttinger_servo_45 (18)Plog_pöttinger_servo_45 (18)
Plog

Plog Pöttinger SERVO

Pöttinger Servo ploger fungerer godt på alle jordarter

Plog_kuhn_vari-leader (1)Plog_kuhn_vari-leader (1)
Plog

Plog Kuhn Vari-Leader

Solid konstruksjon som holder år etter år.