Slåmaskin Kuhn FC 1015

Absolutt den mest komplette!

KUHNs nye trepunktsmonterte slåmaskiner; FC 3115 D og FC 3515 D, kombinerer for første gang stengelbehandler, LIFT-CONTROL fjærende oppheng og vertikal folding til transportstilling! Disse helt nye, komplette slåmaskinmodellene har en arbeidsbredde på 3,10m. De er beregnet for entreprenører og større grovfôrprodusenter og kan kombineres med frontmonterte slåmaskiner for å øke kapasiteten ytterligere. Det spesielle, fjærende LIFT-CONTROL-systemet kombinert med NON STOP-sikkerhetsutløser, sørger for at disse maskinene følger underlaget nøyaktig selv om forholdene varierer. Maskinene har vedlikeholdsfri OPTIDISC ELITE slåttebjelke med de siste oppgraderingene og kniver med FAST-FIT feste.

Absolutt den mest komplette!

Dette er den første trepunktsmonterte slåmaskinen i KUHN-familien som har 3,10 m arbeidsbredde, stengelbehandler, LIFT-CONTROL fjæring og vertikal sammenfolding til transportstilling.

Den første FC med vertikal sammenfolding til transportstilling

Stengelbehandler med hengslede stålfingre

Stengelbehandlere med DIGIDRY hengslede stålfingre er perfekt tilpasset vanskelige forhold. Med en trommel på 540 mm har denne stengelbehandleren meget stor kapasitet:

  • Jevn fortørking over hele bredden selv under vanskelige forhold.
  • Redusert effektbehov i tunge, lange avlinger.
  • De hengslede fingrene bøyer unna for fremmedlegemer.
  • Fôret kan legges i ranker eller spres utover.

Stengelbehandleren har to hastigheter så den kan tilpasses forholdene. Redusert hastighet (755 o/min) er ideell for ømtålige avlinger og sparer drivstoff under slått med små avlinger. Høyeste hastighet (1000 o/min) passer i tette, tunge avlinger.

Stengelbehandling med SQUAREFLEX polyuretan-valser

Stengelbehandlere med SQUAREFLEX valser har en spesiell profil som er ideell for ømtålig fôr som f.eks. kløver og passer også veldig godt i tungt og langt fôr. Takket være polyuretanvalsenes spesielle overflatemønster blir plantene krympet gjennom en jevn bevegelse. Valsenes store diameter gir høy kapasitet og kaster avlingen effektivt bakover så den ikke vikler seg om valsene. Trykket mellom valsene kan reguleres med en lett tilgjengelig skrue. Valsene kan presses fra hverandre så fremmedlegemer kan passere gjennom. Den bakre valsen drives via to girkasser og en vedlikeholdsfri drivlinje. Den øvre valsen drives av et spesielt tannhjul. Konstruksjonen sikrer varig, perfekt synkronisering og lite behov for vedlikehold! En test fra 2016 utført av Arvalis (French agronomical institute ved Chamber of Agriculture) og FD CUMA viser godt hvordan valsene virker. Man kan spare omtrent 100 kr/da/år og oppnå tørking til nærmere 80% TS allerede etter den andre natten, mens andre løsninger oppnår dette resultatet først etter den tredje natten. Noe å tenke på neste gang det skal investeres i slåmaskin.

Vertikal sammenfolding til 126°

Slåmaskinen foldes opp i en vinkel på 126° for transport. Da kommer maskinen tett inn mot midten av traktoren og kan kjøres trygt og behagelig langs veien.

Andre kunder har også sett på:

Slåmaskin_traktor_pöttinger_novacat (4)Slåmaskin_traktor_pöttinger_novacat (4)
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin Pöttinger Novacat

En rekke unike konstruksjonsdetaljer garanterer en pålitelig slåmaskin med lang levetid.

Slåmaskin Pöttinger Novadisc
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin Pöttinger Novadisc

Knivbjelken er hjertet i PÖTTINGER slåmaskiner. Den er testet i tusentall gjennom lang tid. Knivbjelken til NOVACAT skiveslåmaskiner er et kvalitetsprodukt fra Østerrike – utviklet og produsert ved fabrikken i Grieskirchen.

slåmaskin_traktor_pöttinger_novacat_352 (2)slåmaskin_traktor_pöttinger_novacat_352 (2)
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin med skrue Pöttinger Novacat

NOVACAT 302 CF og 352 CF er en rasjonell slåmaskin som både slår og flytter strengen til siden i samme operasjon. Perfekt i kombinasjon med frontmaskin.

Slåmaskin Kuhn FC 104
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin Kuhn FC 104

Si ja til effektivitet og nei til forurenset fôr!

slåmaskin_traktor_kuhn_gmd_310 (9)slåmaskin_traktor_kuhn_gmd_310 (9)
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin Kuhn GMD 10/100 Serie

Slåmaskiner med enkel og pålitelig konstruksjon

Slåmaskin Kuhn GMD 1011 Serie
Slåmaskin 3-pkt. montert

Slåmaskin Kuhn GMD 1011 Serie

Maksimal effektivitet og anvendelighet med trepunktsmontert slåmaskin