Sprederive Kuhn GF 102 Serie

Økonomisk og effektiv

KUHN GF 102 rotorvender er laget for produksjon og rask, jevn tørking av kvalitetshøy på mindre arealer. Disse venderne har alle funksjonene som kreves for å lage kvalitetshøy, uten at de dermed er vanskelige å bruke. Disse maskinene har rotorer med liten diameter som vender høyet fullstendig og jevnt så det tørker svært raskt. Rotorhøyden og tindevinkelen kan enkelt justeres for å optimalisere vendingen i ulike avlingstyper og mengder. De kan justeres så man kan kjøre langs kantene på feltet uten at høyet blir kastet ut av feltet eller på gjerder.

Økonomisk og effektiv

KUHN 102-serien består av både trepunktsmonterte og slepte høyvendere med arbeidsbredder fra 8’6“ til 16’5”. Disse høyvenderne er effektive på jordet og smale langs veien så man kommer raskt fra felt til felt. De er økonomiske, svært effektive, pålitelige og varer lenge.

God fordeling gir rask og jevn tørking

Liten rotordiameter

Små rotorer er en suksessfaktor for produksjon av kvalitetshøy! På grunn av sin bratte stigningsvinkel gir små rotorer mange fordeler. De har en bred angrepsvinkel mens hele avlingen vendes. Man oppnår rask og jevn tørking ved fullstendig vending og jevn fordeling av avlingen. Med små rotorer oppnår man eksepsjonell god tilpasning, til underlaget. De krever lite effekt og man får minimal avstand til tyngdepunktet på trepunktsmonterte høyvendere så de blir lettere og løfte.

Kvalitetstinder

Når det gjelder tindene som faktisk behandler avlingen, overlater KUHN ingenting til tilfeldighetene: Råvarer av topp kvalitet er gjort om til tinder med fire fjærspoler og lange fingre. De er ekstremt pålitelige. Et spesielt feste til tindearmene gir disse tindene en levetid på minst 180 000 sykluser. Dette betyr flere hundre arbeidstimer før tindene må skiftes. Asymmetrisk tindelengde betyr at begge fingrene tar like mye tak i avlingen og plukker den jevnt opp uten spill. Skjermen rundt tindene hindrer at rusk og avlingsrester ikke fester seg i fjærene.

Asymmetrisk tindelengde

Den asymmetriske tindelengden med lengre, ytre tinder har flere fordeler som bidrar til maskinens kvalitet. De ytre, lengre tindene får tidligere tak i avlingen enn om man tindene var like lange. Det blir også mer fullstendig raking langs kantene og mellom rotorene, siden tindene overlapper mer i dette viktige området. Raskere kontakt med avlingen betyr at den faktiske arbeidsbredden til hver rotor utvides, og da blir jo hele maskinens arbeidsbredde større. (Unntatt GF 222)

Andre kunder har også sett på:

Sprederive Pöttinger HIT 4-rotor
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 4-rotor

Pöttinger HIT sprederive har mange rotorer med liten diameter.

Sprederive_Pöttinger_HIT_6-rotor (3)Sprederive_Pöttinger_HIT_6-rotor (3)
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 6-rotor

Pöttinger sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive_pöttinger_8-rotor (3)Sprederive_pöttinger_8-rotor (3)
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT 8-rotor

Sprederive fra Pöttinger har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT Sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive Pöttinger HIT V 11100
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT V 11100

Pöttinger HIT V 11100 er en ny topp modell av de 3-punktmonterte sprederivene fra Pöttinger. Sprederiven har 11 meter arbeidsbredde og består av 10 rotorer.

Sprederive_traktor_Pöttinger_HIT_6Sprederive_traktor_Pöttinger_HIT_6
Sprederive

Sprederive Pöttinger HIT entreprenør

Pöttinger's sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive_traktor_kuhn_GF-7902-TGII (5)Sprederive_traktor_kuhn_GF-7902-TGII (5)
Sprederive

Sprederive Kuhn GF 7902 TGII

En konstruksjon som gjør den store forskjellen