Sprederive HIT 6-rotor Pöttinger

Pöttinger sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederiveserie med seks rotorer er for bønder som verdsetter høye spesifikasjoner og brukervennlighet. Disse seks-rotor-rivene gir utmerket bakkesporing, den beste avlingen og et jevnt spredemønster. Arbeidsbredder på (DIN) 5,75 m / 6,45 m / 7,45 m gir høy ytelse.

Sprederive fra Pöttinger har mange rotorer med liten diameter. Dette gir det perfekte spredebildet for effektiv tørk av graset. Tindearmene kan demonteres uten bruk av verktøy for retting eller bytting. Har man skadet tindearmenes innerste del kan disse svært enkel rettes eller byttes uten omfattende inngrep på rotorhuset. Med et ekstra fronthjul raker disse rivene renere og med mindre forurensing enn de fleste andre merker.

Kompakt og trygg under transport

I transportposisjonen vippes de hevede rotorene veldig nær traktoren. Dette sikrer et gunstig tyngdepunkt og trygg veitransport. HIT 6.61 har en spesielt kompakt konfigurasjon med en bredde på bare 2,55 m. Som et resultat kan du kjøre trygt langs smale veier og gjennom trange passasjer. Det hydrauliske rotorfalsingssystemet gir praktisk betjening fra traktorsetet. Advarselsskilt og veglys er standard.

Spesifikasjoner

  • Heavy-duty tindeinnfesting
  • Tindesikring
  • Hydraulisk oppfelling av sidefelt
  • Mekanisk høyderegulering
  • 540 omdr. pto
Sprederive HIT 6-rotor Pöttinger

Utmerket bakkesporing

Den lille rotordiameteren på 1,30 m på HIT 6,61 garanterer eksepsjonell terrengsporing, perfekt avling og et jevnt spredemønster.
Sprederive HIT 6-rotor Pöttinger

Stabilisatorstag

Pöttingers seksrotor river er standard utstyrt med dobbeltvirkende stabilisatorstag. Disse sikrer at riven alltid er sentret. I tillegg til å stabilisere sprederiven under veitransport, er de spesielt viktige i bakker. Stabilisatorstagene garanterer også at sprederiven går jevnt selv ved høye arbeidshastigheter.

Svingbart hodestykke med hjerteformet svingstift

Det svingbare hodestøtten med hjerteformet svingtapp bringer sprederiven automatisk til midtstilling når den er hevet for å forhindre at maskinen svinger. De ytre rotorene riper ikke i bakken og fôret ditt holder seg rent. To forskjellige systemer er tilgjengelig som alternativ for den seks-rorotmonterte HIT sprederiven for å kjøre tindene i tilstrekkelig avstand fra bakken ved vendeteigen, selv med små traktorer. LIFTMATIC and HYDROLIFT 1 – LIFTMATIC 2 – HYDROLIFT
 ModellSprederive HIT 6.61Sprederive HIT 6.69Sprederive HIT 6.80
Montering3 punkt3 punkt3 punkt
Bredde arbeidsposisjon6,00 m6,85 m7,85 m
Arbeidsbredde DIN5,75 m6,45 m7,45 m
Ant. rotorer6 stk6 stk6 stk
Armer per rotor5 stk6 stk6 stk
Transportbredde2,55 m3,00 m3,00 m
Parkeringshøyde2,97 m3,35 m3,73 m
Anbefalt effekt29/40 kw/hk29/40 kw/hk33/45 kw/hk
Hjul16×6,5-816×6,5-816×6,5-8
Vekt785 kg855 kg940 kg

Andre kunder har også sett på:

Sprederive HIT 4-rotor Pöttinger
Sprederive

Sprederive HIT 4-rotor Pöttinger

HIT sprederive har mange rotorer med liten diameter.

Sprederive HIT 8-rotor Pöttinger
Sprederive

Sprederive HIT 8-rotor Pöttinger

Sprederive fra Pöttinger har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT Sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive HIT V 11100
Sprederive

Sprederive HIT V 11100

Pöttinger HIT V 11100 er en ny toppmodel av de 3-punktmonterte sprederivene fra Pöttinger. Riven har 11 meter arbeidsbredde og består av 10 rotorer.

Sprederive HIT entreprenør Pöttinger
Sprederive

Sprederive HIT entreprenør Pöttinger

Pöttinger's sprederive har i en årrekke vært en av de ledende innen redskaper for grovfôrberging. HIT sprederive er intet unntak og er laget med ett mål for øyet; best mulig fôrkvalitet. Legger man til god kapasitet får man optimale redskaper.

Sprederive GF 102 Serie Kuhn
Sprederive

Sprederive GF 102 Serie Kuhn

Økonomisk og effektiv

Sprederive GF 7902 TGII Kuhn
Sprederive

Sprederive GF 7902 TGII Kuhn

En konstruksjon som gjør den store forskjellen