To-trinns Globus snøfres

Globus to-trinns snøfreser til traktor er av de mest solide i sin klasse på markedet. Dette kommer av den solide rammekonstruksjonen og utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassis på fresen

Globus to-trinns snøfreser til traktor er av de mest solide i sin klasse på markedet. Dette kommer av den solide rammekonstruksjonen og utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassis på fresen. Vifte, viftehus og innmaterskruer er utformet i Hardox 450.

Slitestålene er produsert i Hardox 500. Meget kraftig drivlinje med duplex kjede, stor solid girboks og kraftig lagre. Dette gir lang levetid på slitedeler og lave driftskostnader. Drivlinjen er utstyrt med bryteboltkobling mot innmaterskrue.

Overflatebehandling!

Snøfresen er sandblåst, avfettet og grunnet, før lakkering med 2 komponent lakk.

Med sitt design gir utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Det todelte nedbrekket gjør at du kan styre snøen dit du ønsker, også mellom traktor og fres. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold og smørepunkter i bolter for lang levetid.

Globus GTF 235 – To-trinns traktor snøfres for alle

Liten smidig snøfres for mindre traktorer. Arbeidsbredde på 235 cm og vifte på 70 cm. Dette gir lavt effektbehov, men allikevel god kapasitet! Traktor snøfresen kan utstyres med et bredt utvalg av ekstrautstyr som faste kantvinger, hydrauliske kantvinger, hjul etc. GTF 235 leveres med 3 års fabrikkgaranti.

Globus GTF 250 – NYHET! Ny og litt større to-trinns snøfres

Basert på vår velutprøvde GTF 235 har vi nå utviklet en ny litt større to-trinns snøfres. Denne har 80 cm vifte og arbeidsbredde på 250 cm for de som har litt større traktor. Snøfreseren kan utstyres med et bredt utvalg av ekstrautstyr som faste kantvinger, hydrauliske kantvinger, hjul etc. GSF 250 leveres med 3 års fabrikkgaranti.

Globus GTF 255 – En av markedets mest solide snøfresere

GTF 255 er en av de mest solide to-trinns traktor snøfreseren i sin klasse på markedet. Utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassis på fresen. Vifte, viftehus og innmaterskruer er utformet i Hardox 450. Vendbare slitestål i Hardox 500. Dette gir lang levetid på slitedeler og lave driftskostnader. Stor 85 cm vifte og store innmaterskruer gir en suveren kapasitet! Snøfresen er utstyrt med en stor sentermontert girboks med automatkoblinger mot innmaterskruer.

Snøfresen kan som standard brukes for sleping og rygging, ved å montere et frontmonteringskit kan den også brukes i front på traktoren. Innfesting av drag gjør omstilling mellom front/rygging og slep meget enkelt. Med sitt design gir utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Det todelte nedbrekket gjør at du kan styre snøen dit du ønsker, også mellom traktor og snøfresen. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold og smørepunkter i bolter for lang levetid. Snøfresen kan utstyres med et bredt utvalg av ekstrautstyr som faste kantvinger, hydrauliske kantvinger, hjul, store ski, fjærutløser etc.GTF 255 leveres med 3 års fabrikkgaranti. 

Globus GTF 275 – Førstevalget ved store snømengder

GTF 275 er av de mest solide to-trinns traktor snøfresen i sin klasse på markedet. Utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassis på fresen. Vifte, viftehus og innmaterskruer er utformet i Hardox 450. Vendbare slitestål i Hardox 500. Dette gir lang levetid på slitedeler og lave driftskostnader.Stor 85 cm vifte og store innmaterskruer gir en suveren kapasitet! Snøfresen er utstyrt med en stor sentermontert girboks med automatkoblinger mot innmaterskruer.

Snøfresen kan som standard brukes for sleping og rygging. Ved å montere et frontmonteringskit kan den også brukes i front på traktoren. Innfesting av drag gjør omstilling mellom front/rygging og slep meget enkelt. Med sitt design gir utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Det todelte nedbrekket gjør at du kan styre snøen dit du ønsker, også mellom traktor og snøfresen. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold og smørepunkter i bolter for lang levetid. Snøfresen kan utstyres med et bredt utvalg av ekstrautstyr som faste kantvinger, hydrauliske kantvinger, hjul, store ski, fjærutløser etc. GTF 275 leveres med 3 års fabrikkgaranti. 

3 års fabrikkgaranti

Du skal være trygg på at Globus snøfresere til traktor holder det som loves, derfor får du nå 3 års fabrikkgaranti på alle nye Globus snøfresere fra og med modellår 2020, en fabrikkgaranti Globus er alene om å gi på snøfresere.

Spesifikasjoner

GLOBUS har lang erfaring med produksjon av traktor snøfresere, og er kjent for sine norskproduserte fresere, for bruk under røff norsk vinter og tøffe snøforhold. 

Uansett hvilken GLOBUS snøfres du velger, så får du et produkt som er skapt for ekstreme vinterforhold og lang levetid!

  • Smørepunkter i tut
  • Utstrakt bruk av Hardox i fresens chassis
  • Vendbare 10 mm slitestål i Hardox 500 kvalitet
  • De største modeller leveres med kommunalstandard på slitestål
  • Stor utvalg av tilleggsutstyr
  • Kvalitets PTO akslinger fra Waltherscheid eller BYPY
  • Alle chassis er sandblåst og grunnet med 2-komponent lakk

Smidig snøfres til traktor med god kapasitet

Globus GTF 235 – To-trinns traktor snøfres for alle

ModellTo-trinns snøfres GTF 235 GlobusTo-trinns snøfres GTF 250 GlobusTo-trinns snøfres GTF 255 GlobusTo-trinns snøfres GTF 275 Globus
Arbeidsbredde235 cm250 cm255 cm275 cm
Arbeidsbredde uten sideplater235 cm255 cm
Vifte diameter70 cm80 cm85 cm85 cm
Innmaterskrue diameter45 cm45 cm85 cm85 cm
Vekt800 kg900 kg1200 kg1400 kg
Effektbehov, min70 Hk80 Hk130 Hk130 Kk

Andre kunder har også sett på:

Snøfres_traktor_v-fres_globus (8)Snøfres_traktor_v-fres_globus (8)
Snøfres

V-snøfres Globus

Norskproduserte snøfresere til traktor som er tilpasset røff norsk vinter og tøffe snøforhold. Globus gir nå som eneste produsent 3 års fabrikkgaranti på alle sine snøfresere.

To-trinns Fransgård snøfres
Snøfres

To-trinns Fransgård snøfres

Fransgård 220 er en solid to-trinn snøfres til alle snøforhold. Hardox slepesko og slitestål. Topp- og mellomklaff er montert med fettsmurte bolter med stor diameter.

V-snøfres Fransgård
Snøfres

V-snøfres Fransgård

Fransgård V-230 er en liten og robust V-snøfres. Solide snøfreser til alle snøforhold.