V-snøfres Globus

Norskproduserte snøfresere til traktor som er tilpasset røff norsk vinter og tøffe snøforhold. Globus gir nå som eneste produsent 3 års fabrikkgaranti på alle sine snøfresere.

V-snøfres Globus GSF 255-18

V-snøfres GSF 255 er en stor og kraftig fres for den profesjonelle bruker. 255 cm arbeidsbredde og 90 cm vifte gir meget god kapasitet og lang kastelengde. Mulighet for 2 stk glidesko eller hjul foran. V-snøfres GSF 255-18 har symmetrisk utforming, og er som vekten tilsier, bygget på en kraftig rammekonstruksjon. Dette gjør at fresen tar opp alle påvirkende krefter i hele konstruksjonen. Utmaterviften på hele 90 cm er direktedrevet og har fire spesialformede vifteblader for optimal kapasitet.

V-snøfres Globus GSF 245-18

V-snøfres GSF 245 er den minste V-snøfresen til Globus. GSF 245-18 er basert på storebror GSF 255-18. Traktor snøfresen har fått vesentlige endringer i utforming av chassis og tilleggsutstyr. 245 cm arbeidsbredde og 85 cm vifte gir stor kapasitet og lang kastelengde. Glideskoene bak er trukket inn ved siden av viftehuset, dette gir meget gode flyteegenskaper og en fres som følger terrenget godt. Mulighet for 2 stk glidesko eller hjul foran.

Fleksibilitet Med sitt design gir utkastertuten deg mulighet til å styre snøen akkurat dit du vil. Den strømlinjeformede fasongen og det todelte nedbrekket gjør snøgjennomgangen til en lek. Tuten er nedfellbar for enkelt vedlikehold.

Kvalitet Globus er sertifisert Hardox forhandler og bruker denne stålkvaliteten i flere viktige konstruksjoner på fresen. Både viftehus og de utskiftbare slitestålene er produsert i Hardox. I tillegg er fresen utstyr med herdet stål både i vifte, innmatervinger og slitesko.

Tre års garanti – Du skal være trygg på at Globus sine snøfresere holder det de lover, derfor gir Globus nå som eneste produsent 3 års fabrikkgaranti på alle sine nye snøfresere fra og med modellår 2020.

Spesifikasjoner

  • Smørepunkter i tut
  • Utstrakt bruk av hardox I fresens chassis
  • Vendbare 10mm slitestål I hardox 500 kvalitet
  • Våre største modeller leveres med kommunalstandard på slitestål
  • Stor utvalg av tilleggsutstyr
  • Kvalitets P.T.O akslinger fra waltherscheid eller bypy
  • Alle chassis er sandblåst og grunnet med 2-komponent lakk
ModellV-snøfres Globus GSF 245-18V-snøfres Globus GSF 255-18
Arbeidsbredde245 cm255 cm
Arbeidsbredde med 2 kantvinger285 cm295 cm
Vifte diameter85 cm90 cm
Vekt920 kg1180 kg
EffektbehovFra 100 HkFra 130 Hk

Andre kunder har også sett på:

snøfres_to-trinns_Globus_Haukeli-10snøfres_to-trinns_Globus_Haukeli-10
Snøfres

To-trinns Globus snøfres

Globus to-trinns snøfreser til traktor er av de mest solide i sin klasse på markedet. Dette kommer av den solide rammekonstruksjonen og utstrakt bruk av Hardox og Strenx stål i chassis på fresen

To-trinns Fransgård snøfres
Snøfres

To-trinns Fransgård snøfres

Fransgård 220 er en solid to-trinn snøfres til alle snøforhold. Hardox slepesko og slitestål. Topp- og mellomklaff er montert med fettsmurte bolter med stor diameter.

V-snøfres Fransgård
Snøfres

V-snøfres Fransgård

Fransgård V-230 er en liten og robust V-snøfres. Solide snøfreser til alle snøforhold.