Traktordekk og landbruksdekk Vianor

Akershus Traktor fører traktordekk og landbruksdekk fra ledende produsenter.

Vi samarbeider med Norges fremste importører og har god tilgang på alle merker og dimensjoner.

Komplett utvalg av traktordekk og landbruksdekk

Vi leverer et komplett utvalg av traktordekk til det norske markedet, uansett om du ønsker dekk i radial eller diagonal, (traktor 3-rib, tvillinghjul, radrenserhjul – eller industridekk.) Vi har lavprofil og spesialdekk tilpasset dagens høye krav til moderne drift, blant annet traktordekk produsert for lavere lufttrykk med tanke på jordpakking.

Vi leverer også et meget godt utvalg av landbruks tilhengerdekk og flere typer redskapsdekk for moderne landbruk og anleggsarbeid.
Vi kan skaffe de fleste merker og typer på forespørsel!

Nokian Industri, traktordekk og landbruksdekk

Spesialiserte virksomheter som jordbruk og byggenæringen er virksomheter som i dag krever spesialutstyr. Et riktig valg av dekk kan utgjøre store forskjeller i din produktivitet.

Tyngre, hurtigere og mer effektive maskiner stiller nye krav til dekkenes kvalitet og yteevne. Landbruksindustrien er i rask endring, og Nokian Tyres møter utfordringene med entusiasme. Et tett samarbeid med traktor- og andre maskinprodusenter gir oss unik innsikt i kundens fremtidige behov. Fra økonomiske allrounddekk med grov og robust struktur til spesialløsninger for vinterføre og andre krevende forhold, Nokian Tyres tilbyr dekk som er tilpasset dagens maskin- og jordbruksvirksomhet.

Nokian Hakkapelliita TRI – traktordekk for vinterdrift

Nokian Hakkapellitta TRI har et mønster som er optimalt for is, snø og sørpe og er utviklet for nordisk vinter. Dekket benyttes innenfor entreprenørvirksomhet, veivedlikehold, snøbrøyting og transport.

Maxam traktordekk og industridekk

MAXAM er en global virksomhet som spesialiserer seg på OTR og landbruksdekk. Virksomheten har kontor i Nord-Amerika, Europa og Kina, samt egne produksjonsanlegg i Kina og Vietnam.

MAXAM startet samarbeidet med Vianor i år 2012. Først fokuserte MAXAM på OTR-radialdekk for anleggsmaskiner i Sverige, Norge og Finland. På grunn av høy kundetilfredshet, startet Vianor også å forhandle andre produkter i Norden. MAXAM lanserte landbruksprodukter i år 2015.

En årsak til MAXAMs fremgang er virksomhetens evne til å tilpasse seg og utforme produktene sine, slik at de møter markedsbehov ved å holde tett kontakt med kunder og forhandlere.

Trelleborg traktordekk

Den svenske dekkprodusenten Trelleborg tilbyr høykvalitetsdekk blant annet traktordekk for jordbruk- og skogsarbeid. Selskapet har en lang og solid historie med å utvikle produkter som kan brukes i ulendt terreng i skogsektoren, og som tilfredsstiller alle sikkerhetskrav i bransjen. Trelleborg tar stort samfunnsansvar og er opptatt av å være så miljøvennlige som mulig. Selskapet har høye etiske standarder, og dette er noe man tar svært alvorlig og er veldig nøye med å videreutvikle.

Michelin landbruksdekk

Vi skaffer landbruksdekk og traktordekk fra Michelin, som er en av innovatørene når det kommer til landbruksdekk. 

Med en produksjon på mer enn 160 millioner dekk i året, er Michelin en av verdens største dekkprodusenter. Til landbruket leverer Michelin traktordekk i et bredt spekter fra de minste Agribib opp til verdens største traktordekk AxioBib IF 900/65 R 46. Navnet Michelin er synonymt med kvalitet.

Jordpakking

Jordpakking er et velkjent problem for landbruket. Jordpakking i kulturjorden forårsakes av tunge maskiner, og påvirkes av faktorer som vekt, kjørehastighet, jordfuktighet, dekk og lufttrykk i dekkene.

Vi hjelper deg med å finne riktige dekk for ditt bruk.

Andre kunder har også sett på:

Lilleseth Kjetting
Traktordekk og kjetting

Lilleseth Kjetting

Vi fører traktorkjetting fra Lilleseth Kjetting

Traktordekk og landbruksdekk Starco
Traktordekk og kjetting

Traktordekk og landbruksdekk Starco

Landbruksdekk og felg importøren Starco Norge AS. Starco importerer en rekke forskjellige merker innen dekk og felg, blant annet landbruksdekk og landbruksfelger.