Traktordekk og landbruksdekk Starco

Landbruksdekk og felg importøren Starco Norge AS. Starco importerer en rekke forskjellige merker innen dekk og felg, blant annet landbruksdekk og landbruksfelger.

Hovedmerket er Alliance, hvor man finner et unikt utvalg av landbruk og industri dekk til traktorer og tilhenger redskap. Starco leverer også komplette landbruks og industri hjul på felg. Felger kan man få i både svart og sølv farge.

Under her kan du lese litt mer om noen av de mest populære produktene:

Traktordekk Alliance MultiUse 551

Dekkspesialist på is og snø!

  • Robust flerbruksdekk for transport, industri og kommunale traktorer
  • Stort og effektivt fotavtrykk
  • Dekk perfekt til snøbrøyting!

Alliance MultiUse 551 dekk er spesielt utviklet for traktorer og kjøretøy som beveger seg mye på harde underlag, slik som i byer, på industrifelt etc. Dekket har en sammensatt formulering og et mønster spesielt utviklet for mer kontroll og sikkerhet på is, snø og slaps, men det er ikke bare et vinterdekk – dekket kan med like høy pålitelighet brukes gjennom hele året – på alle slags overflater og i alle årstider!

GREP – KONTROLL – SIKKERHET

Mønsteret sikrer både utmerket grep og trekkraft til og med når det brukes med lave og veldig lave temperaturer. Det pålitelige grepet gir mulighet for forutsigbar håndtering, og øker dermed både vei- og førersikkerhet ved å g bedre kontroll over kjøretøyet. Samtidig tilbyr 551 høy kjørekomfort i hastigheter helt opp til 65 km/t. Mønsteret sørger for lang levetid samt lavt støy- og vibrasjonsnivå. På grunn av den lave rullemotstanden bidrar 551 også markant til drivstoffeffektivitet til kjøretøyet.

Traktordekk Alliance Agri Star II

Alliance lanserer ny traktordekkserie med svært høy ytelse til lav pris!

Det splitter nye Alliance Agri Star II dekket er utrustet med tolags ribber med særegen utforming. Topplaget har en flervinklet profil mens det andre laget har en enkelvinkel-profil. Dette gir høy ytelse og lang levetid – faktisk så mye som 20-30% lengre levetid enn et konvensjonelt traktordekk!

Det spesielle ribbesedignet og en høyere tetthet av ribber gir dekket svært god trekkraft. På samme tid tilbyr dekket Agri Star II forbedret komfort ved kjøring på vei grunnet overlappingen av ribbene i midten av dekkbanen. 

Agri Star II har hastighetsklassifisering D, hvilket tillater kjørehastigheter opp til 65 km/t. I tillegg til å garantere gode kjøreegenskaper lover Alliance at dekket har lang levetid. Her skal det spesielle ribbedesignet spille ytterligere en viktig rolle, ettersom det også bidrar til å sikre god ytelse – selv med et slitt dekk. 

Når dekket er ca. 40% utslitt, vil det andre laget av ribben ta over og sørge for fortsatt optimal trekkraft. Dekkmønsteret er også designet slik at det beskytter avlingen. 

Agri Star II sikrer overlegen trekkraft – selv etter langvarig slitasje!

MultiUse 550

Alliance MultiUse 550 er som etterfølgeren 551 spsesielt utviklet for traktorer og kjøretøy som beveger seg mye på harde underlag, slik som i byer, på industrifelt etc-., samt traktorgravere og gravemaskiner. 

Blokkmønsteret gir et meget godt grep på både snø og sand, og takket være det retningsbestemte mønsteret, som er delt inn i separate blokker, gir det deg et godt grep også på myke underlag. Alliance MultiUse 550 er et svært slitesterkt dekk som gir mange mil og en god dekkøkonomi!

Egner seg meget godt til vinterbruk! 

Kan både pigges og seipes!

Andre kunder har også sett på:

Lilleseth Kjetting
Traktordekk og kjetting

Lilleseth Kjetting

Vi fører traktorkjetting fra Lilleseth Kjetting

Traktordekk og landbruksdekk Vianor

Akershus Traktor fører traktordekk og landbruksdekk fra ledende produsenter.